Cześć. Pewnie mnie już kojarzycie? Postanowiłem założyć bloga i podzielić się nieco swoją wiedzą i doświadczeniem. Blog dotyczy fotografii mody i portretowej zachęcam do czytania! http://www.pawelbaranski.com/to-bedz...-o-fotografii/
www.pawelbaranski.com
Chyba pomyliłeś fora .
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Myślałem, że to forum fotograficzne
Patrząc na minę i pozę modelki z bloga - chyba nie z tej bajki.
Zamieszczone przez jurec Patrząc na minę i pozę modelki z bloga - chyba nie z tej bajki. Nie zniechęcaj kolegi ! Pokazuje w czym się czuje dobrze, a że jyż temat faszyn już był i umarł na forum...
"Jesli Swoim obrazem przekonasz do siebie widza to wygrales.Jesli przekonasz decydenta to masz wystawe,jesli kilku to ksiazki beda o Tobie pisac."....by Mirek54 Platon powiedział tuż przed śmiercią Sokratesa, że "wśród nas jest bardzo wielu ludzi, którzy są właścicielami czarodziejskiej różdżki, ale bardzo niewielu wie, jak jej użyć".
Ale jest to bardziej fotografia kreatywna, a nie fashion - oczywiście w/g mnie. I w tym temacie może być interesujące.
Fotografia mody jest niezwykle kreatywna, chyba bardziej kreatywna niż jakakolwiek inna gałąź fotografii. Oczywiście - ta dobra fotografia, na poziomie, a nie ta z fór internetowych i instagrama. I tak, to forum to zupełnie inna bajka ale liczę na to, że przynajmniej kilka osób stąd da się jeszcze uratować.
Zamieszczone przez hellbike ... przynajmniej kilka osób stąd da się jeszcze uratować. Raczej jeszcze kilku osobom się pochwalić swoim wyższym poziomem rozumienia fotografii. Pod warunkiem że klikną w link.
W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
Zamieszczone przez hellbike przynajmniej kilka osób stąd da się jeszcze uratować. Na Canon Board i u Nikoniarzy. pl też będziesz nawracać ?
linkuję swojego bloga w wielu miejscach, ale muszę przyznać, że żadne miejsce nie potrzebuje tak bardzo nawrócenia, jak to forum :P
Zasady na forum