Lipiec 01 - yamada
Lipiec 02 - lisiajamka1
Lipiec 03 - ogc13
Lipiec 04 - Rabbit
Lipiec 05 - dzemski
Lipiec 06 - lisiajamka1
Lipiec 07 - sikor
Lipiec 08 - sikor
Lipiec 09 - wyszomir
Lipiec 10 - lisiajamka1
Lipiec 11 - Hrr
Lipiec 12 - Bodzip
Lipiec 13 - gulasz
Lipiec 14 - Thomasso
Lipiec 15 - jagger
Lipiec 16 - jagger
Czas na rozstrzygniecie kolejnego konkursu - przed nami głosowanie na najlepsze foto lipca 2019 głosujcie śmiało - każdy ma max 3 głosy Lipiec 01 Lipiec 02 Lipiec 03 Lipiec 04 Lipiec 05 Lipiec 06 Lipiec 07 Lipiec 08 Lipiec 09 Lipiec 10 Lipiec 11 Lipiec 12 Lipiec 13 Lipiec 14 Lipiec 15 Lipiec 16 enjoy!!!!!!!!!
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM... Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami.. szlajający się gulasz goni króliki - zapraszam gulasz goni po górach - zapraszam równie gorąco gulasz się szlaja - Kolumbia - zapraszam na coś nowego
no to pierwszy przeciek po 10 glosujących na 1 miejscu 2 prace za nimi z 2 głosami straty kolejne 3 prace za nimi z 2 głosy straty 1 praca a za nią z 1 oczkiem mniej 3 prace bez głosu pozostaje jeszcze 7 zdjęć - - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - - Po 21 głosujących troszkę się przetasował na 1 miejscu jedna praca dwa oczka za nią jedna na drugim, potem aż do 5 tego miejsca z jednopunktową strata do każdego kolejnego - po jednej pracy per miejsce na 6 miejscu zaś dwie prace na 7mym jedna, a na 8mym cztery na 9 tym jedna i 3 bez głosu i jak się nie walnełam w liczeniu to tyle zachecam do głosowania tych co tego jeszcze nie uczynili
...jestem rozdarty. Potrzebuję co najmniej 6-ciu głosów !!
"Jesli Swoim obrazem przekonasz do siebie widza to wygrales.Jesli przekonasz decydenta to masz wystawe,jesli kilku to ksiazki beda o Tobie pisac."....by Mirek54 Platon powiedział tuż przed śmiercią Sokratesa, że "wśród nas jest bardzo wielu ludzi, którzy są właścicielami czarodziejskiej różdżki, ale bardzo niewielu wie, jak jej użyć".
Zamieszczone przez tropic ...jestem rozdarty. Potrzebuję co najmniej 6-ciu głosów !! Jak żyć
Ciekawe prace Jedna widzę z Meksyku (podwodne muzeum). Kusi mnie by je odwiedzić w listopadzie.
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Zamieszczone przez osiem1984 Ciekawe prace Jedna widzę z Meksyku (podwodne muzeum). Kusi mnie by je odwiedzić w listopadzie. nie wiem czy ono z Meksyku czy z Wysp Kanaryjskich (bo tam chyba też coś podobnego jest) niemniej 31 głosów pękło - więc czas na kolejny przeciek (licze że nie ostatni ) w czołówce trochę się miesza - raz jedno prowadzi raz inne w tym momencie na 1 miejscu 2 prace z 3 oczkami przewagi nad 3cią pracą i 4 ma oczkami przewagi nad 4tą kolejne miejsce to 2 prace z 2 pktami straty do 4 miejsca potem już się wypłaszcza punktacja bez głosów jeszcze 2 prace
No ciekawe czy w głosowaniu coś jeszcze drgnie liczę ze tak
czas na wyniki Zwycięzcą konkursu na najlepsze foto miesiąca Lipca 2019 zostaje @ogc13 gratulacje wyróżnienie organizatora w tej edycji trafia do @Hrr za poniższą pracę gratuluję
Ostatnio edytowane przez gulasz ; 16.08.19 o 00:03
Brawo Wy. Gratulacje
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
Naprawdę ???? Przy tylu wspaniałych zdjęciach ... Bardzo dziękuję za głosy.
Zasady na forum