www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Tylko pamietajcie, ze kiedys przestana byc produkowane ;p
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Myślę że poniżej ceny ze sklepu JapanFoto już nie spadną. Zobaczcie że E410 juz kosztował 1099, ale teraz cena jego rośnie...
Wietrzenie magazynów to oni już mają. Body E510 jest trudno dostępne, trzeba sporo czekać. Gdyby to nie była popularna pucha to może by tak było jak piszesz,... ale niestety. Nie wierzę że spadnie poniżej 1200zł w sklepie.
/*...................*/
/* ...........................*/
To chyba logiczne, że poniżej pewnych kwot cena sprzętu nie spadnie - zasadniczo cena sprzętu jest ta sama cały czas, tylko dostajemy coraz to bardziej wypasioną elektronikę. Cena produkcji E-510 nie spada - wyprodukowanie E-520 będzie na podobnym pułapie. Więc teoretycznie, oba modele powinny kosztować tyle samo. Więc gdzie miałby interes Olympus w produkcji E-510 i sprzedawaniu 50% niż E-520![]()
salvador zgadza się ze e-510 jest u schyłku cyklu produkcyjnego, ja nawet myślę ze od miesiąca to oni tłuką tylko e-520,
Teoretycznie tak, jednakże, jeśli uwzględnić zastąpienie kontraktów futures opcjami egzotycznymi, tudzież swapami, może się okazać, że cena 520 będzie porównywalna do 510, szczególnie, jeśli weźmie się pod uwagę ostatnie badania dendrologiczne w Południowej Karolinie. Ja uważam, że generalnie cena powinna być może spaść.
geo, ty celuj w E-3, i weź się nim pobaw a przestaniesz pełnić rolę smerfa
Ja planuje do E510 dokupić ME1 i będzie git
/*...................*/
/* ...........................*/