G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
17 głosów to jednak mało. Poprzednio było prawie 30 dlatego mówię, że się zacięło.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ale belki do głosowania faktycznie nie było, wisiała stara: "napraw stare zdjęcie, wyślij ..." (coś w tym stylu)
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ups! Mea culpa
Do końca jednak jeszcze trochę czasu zostało. Może się ruszy?
@helmuth z moich obserwacji w OlyRulez wynika, że 80% głosów jest oddawanych w pierwszym dniu trwania ankiety.
W 4-5 dniu praktycznie nikt już nie głosuję. Kto chce zagłosować ten robi to w ciągu max 48h![]()
Drugi przeciek:
Kolejność bez zmian. Przewaga pierwszej nieco zmalała, za to powiększyła się różnica między drugą a trzecią pracą. Mam na myśli pozycje a nie numery prac.![]()
Zwyciężył @andtor2Dziękuję wszystkim uczestnikom i głosującym w tej zabawie.
Gratulacje!![]()
Gratuluję zwycięzcy i dzięki wszystkim za zabawęPozdrawiam