Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ostatnio edytowane przez And.N ; 18.06.19 o 18:47
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No właśnie o to chodzi, że na ekranie może zobaczyć więcej szczegółów, choćby przykładowo ten napis na kamieniu. "Może zobaczyć" celowo podkreśliłem bo to zależy także (czy przede wszystkim) od retuszu (umiejętności, zdolności), ale większa rozdzielczość by w takim przypadku sprzyjała. Żeby nie było, nie upieram się, dla mnie może być i 1500 px w poziomie. Jak ktoś będzie chciał może zachować większą wersję.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 18.06.19 o 19:22
Panowie jutro podeślę RAW zdjęcia gdzie jest gajowy.
Jest raw.
Oto on, wywołany w Zonerze na ustawieniach domyślnych i pomniejszony
A tu jest raw.
Jest pierwsza praca!
Czekam na następne.![]()
Się robi.
Przydałby się tu tablet, tak sądzę, bo nigdy nie używałem.
Postać gajowego trochę mała, ale cóż poradzić.
U mnie też się robi. Niestety nie mam już tyle czasu co wieczorami na urlopie, ale walczę![]()
Można przedłużyć termin, jeśli potrzeba więcej czasu.