CzadChoć chyba najlepiej byłoby oglądać to na dużym wydruku, bo w takim rozmiarze trudno się przyjrzeć. Ale wygląda ciekawie
Mam nadzieję, że powtórzysz jeszcze tego typu zdjęcia.
CzadChoć chyba najlepiej byłoby oglądać to na dużym wydruku, bo w takim rozmiarze trudno się przyjrzeć. Ale wygląda ciekawie
Mam nadzieję, że powtórzysz jeszcze tego typu zdjęcia.
a jak by się taka planeta obracała...![]()
extra. efekt doskonały.
Fantastyczny efekt, GRATULUJĘ
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Robi wrażenie 6+ za efekt,cos nowego i nie nudnego!!, ale czy to nadal fotografia czy wkroczylo to jednym krokiem w grafikepewnie mnie za to zbluzgają.
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
No teraz to zabrzmiało jakbyś odebrał to jak atak na ciebie, wrzuciłeś to do działu ocena zdjęć wiec oceniłem,efekt spoko, fotka pierwsza najlepsza.
Czasami się zastanawiam nad tym wszystkim- fotografia czy już grafika, może jednak fotografia powinnyśmy zdjęciem nazywać fotografie po takiej obróbce PS, które osiągnęlibyśmy tez przy pomocy ciemni.
Pozdrawiam
Ależ jaki atak? Mnie to po prostu obojętne. Tyle jest definicji grafiki/fotografii ilu jej odbiorców. Jak bym się przejmował tym, czy ta panoramka zostanie zaklasyfikowana jako grafika czy jako fotografia, to pewnie bym połowy zdjęć nie pokazał.
Czy Erwin Olaf to fotografia, czy grafika, albo David LaChapelle? Mnie albo się coś podoba, albo nie. Ze spierania się, wyrosłem. Nie upieram się, że to jest jedno zdjęcie, jeden klik. To 39 kadrów. Manipulowane.
Pozdrawiam
Radosław "Radio Erewan" Przybył
http://www.fototv.pl Pierwsza w Polsce Internetowa telewizja o fotografii
* Nigdy nie próbuj przekonywać ludzi, którzy wiedzą, że mają rację. ~Leto
No jak dla mnie bombarybie oko to jest coś .... jakie efekty mmm
i gratuluje, że nie ma w kadrze Twoich butów - nie lada wyczyn
![]()