No no całkiem niezłe foteczki . Stałkę jakąś masz co ma 420mm czy mnie się zwiduje?A pozatym widac nikuś Ci służy
Gratulacje za wytrwałośc podczas czatowania
![]()
No no całkiem niezłe foteczki . Stałkę jakąś masz co ma 420mm czy mnie się zwiduje?A pozatym widac nikuś Ci służy
Gratulacje za wytrwałośc podczas czatowania
![]()
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
rudzik śliczny zdjęcie najładniejsze.
Pewnie sam wiesz co by mogło być żeby bylo lepiej, (dół)
ale zdjecie zacne.
Moze dlatego, że rudziki lubię
no i to z uchwyconymi kropelkami tez dobre
pozdrawiam
Dobas
Super, najbardziej podoba mi się 6 i 1Gratuluję
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Tym razem z gatunku horrorów
Dzień miał być pod znakiem sikorki. Fajnie pozowały: z profilu z robaczkami. No i robiłem seryjki. testowałem nowy nabytek MB-d10 (grip do D300) no i te 8 kl/s co niby ma wyciągnąć......i wyciągnął chyba.
1. Wyluzowana modelka nadstawiała się z wszystkich stron więc postanowiłem jej puścić seryjkę. Wszystko się dzieje w czasie 1 sekundy
2. Z prawej flanki nadciąga kamikadze. Sikorka ze strachu aż się poruszyła co widać nawet przy czasie migawki 1/250s
3. Po krótkim bocznym rozpędzie nastąpił zdecydowany atak od frontu
4. Nerwy ptaka tego nie wytrzymały. Mój badziewny aparat też tego nie wytrzymał tzn. nie dał rady
Tak dla wyjaśnienia, całe wydarzenie zobaczyłem dopiero w komputerze po wywołaniu RAW-ów
5. Jeszcze wrzuce coś z tego samego dnia żeby nie było że same gnioty robie
6. i taki atlasowy mój wymarzony i się udało
Wiem że rudzikowi przeszkadza dół ale już taką mam zasadę, że nie kombinuję przy zdjęciach w fotoszopach itp. Cała moja obróbka polega na wywołaniu RAw-ów w odpowiednim programie, teraz jest to Capture NX oraz wyostrzeniu zdjęć po zmniejszeniu
Pozdrawiam wszystkich oglądających moje ptaszki
Historia z kamikadze świetna![]()
Atlasowego gratuluję.
Fotki 1-4 (z wczoraj)- pełne dramaturgii. A myślałem, że takie rzeczy mogą się wydarzyć tylko na dworcu![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Najciekawsze w tej sytuacji jest to, ze wydarzyla się tak szybko, że dopierio po obejrzeniu fotek można ją wyłowoć.
Ile to dzieje się w mikroświecie i to w ułamkach sekundy a my nie mamy szans tego zaobserwować.
Ostatnie rzeczywiście jak z katalogu![]()
Ehh znów świetnie i tyle
Jeśli możesz zdradzić jak to wygląda od kuchni to ja chętnie zobaczę.
Przygotowałeś im wcześniej ten zbiornik wodny? czy jest to naturalny twór?
Oddaję pokłony i pozdrawiam
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr