na moje oko to oczka troszke przejaskrawiłes w programie.
Spróbuj lampe skierowac w górę, skorzystac z swiatła odbitego moze ? Nie bedzie w oczach swietlików. Ujecie ciekawe, ale ja sie nie znam![]()
![]()
na moje oko to oczka troszke przejaskrawiłes w programie.
Spróbuj lampe skierowac w górę, skorzystac z swiatła odbitego moze ? Nie bedzie w oczach swietlików. Ujecie ciekawe, ale ja sie nie znam![]()
![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ależ świetliki w oczach bardzo mi się podobają
W ogóle ostatnie zdjęcie bardzo fajne jest. Wszystko w zasadzie zgrane. Przerysowania wręcz dodają uroku. Ładne szarości.
Za _M - ostatni portret fajnie wyszedł, mnie też nie rażą błyski w oczach (są wręcz pożądane). Podoba mi się również martwa natura z pieprzem. Fajnie wykombinowałeś z kolorkami i białym tłem, czysto wyszło
A brakiem komentarzy się nie zrażaj, to normalne.
Podoba mi się GO i punkt widzenia.... oklepany ale fajny![]()
Na poczatek chcialem podziekowac za zainteresowanie. Niestety dopiero teraz zauwazylem jakas dziwna pikseloze na nosie i rece - ciekawe z czego wynika.... z kompresji ??
A wbrew pozorom nie przejmuje sie mala iloscia komentarzyRozumiem, bo sam mam malo czasu. A poza tym pewnie jest wiele osob takich jak ja, ktore pewnie nie czuja sie na silach komentowac
Ramzes_II: jesli chodzi o to przejaskrawienie to ja chyba mam cos nie tak z matryca w laptopie, bo jakos specjalnie to u mnie nie razi; natomiast co do lampy to hmmm... dziwna sprawa ale to bylo naturalne swiatlo, a bliki sa odbiciem okna i drzwi balkonu. A lampa dopiero sie kupuje za oceanem, bo za ta cene FL50R co u nas to ja bede mial lampe i ZD 50
-M: super ze bliki dodaja uroku wg. innych osob bo ja tez mam takie zdanieale martwia mnie te przerysowania bo to oznacza ze faktycznie albo do okulisty sie musze udac albo sprawdzic na innej matrycy
agapiet: co do blikow to popieram; co do martwej natury to byl serio test 14-54 pierwsza godzina zabawy, a ze rodzinki nie bylo to robilem co bylo pod rekaa tak swoja droga chyba za bardzo sie napalilem na tego 14-54 bo co do ostrosci to sie spodziewalem nie wiadomo czego
ale teraz juz doceniam pozostale zalety oczywicie na miare moich mozliwosci
Wykrecik: super ze sie podoba GO - i w sumie pewnie oklepany faktycznie temat - tylko o ktorym to bylo zdjeciu ??Ale podoba mi sie jedno Twoje stwierdzenie: "..nie ma krytyki szkodliwej - tylko brak krytyki przynosi szkodę." - popieram
![]()
Ostatnio edytowane przez sanminen ; 4.06.08 o 22:25
Przerysowania - chodzi o perspektywę![]()
Chodziło mi o M4![]()
Dawno nic nie wrzucalem
No to aktualizujemy... od razu sie wytlumacze, wiem ze przez te okulary to zdecydowanie albumowe ale skomentujcie pomijajac ten fakt
M-5
Przy takim swietle,to za ciasno.Cala postac to tak,ale sama glowa?-nie pasuje moim zdaniem.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie mam pojęcia co mają okulary do albumowości![]()