Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 39 z 39

Wątek: Okiem adelheid

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    portret psa fajny mógłby być ostrzejszy, pies otrzepujący- ławka zbędna nic nie wnosi do zdjęcia i jest jej za dużo do przecież chodzi o psa- ale temat otrzepującego psiaka super! Czekam na więcej pzdr

Awatar Adelheid
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    dziękuję za komentarze

Betonowa ławka przeszkadza mi nie mniej niż Wam. Ale przyciac sensownie sie nie dało... a motyw jak zauważyła Wanilia wydał mi się warty uwagi

A co do wyostrzania: zazwyczaj wyostrzam, ale wydaje mi sie ze kolorowe foty dużo tracą na naturalności gdy sie je tak potraktuje. Portret psa straciłby wówczas miękkość lini co wydaje mi się w tym przypadku bardziej korzystne.

Fotomic - posty nie na temat odbieram jako niechec do oceniania, chyba ze mam watek sezonu ogórkowego odebrac jako złośliwość lub zawoalowany komplement

Pozdrawiam ciepło!

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Wstaw tu raz fotkę gołej czteroliterowej, to się amatorzy zbiegną. Ten portal jest pełen amatorów płci pięknej i jakąbyś gołą .... nie wstawiła złych not nie zbierze. Ot męski punkt widzenia....
    więc koleżanko pora sprzyjająca- ciepło, fotki pstrykaj- to się ci amtatorzy ogórków pojawią, porzuć pieski i pszczółki
    c'est la vie!

| OlyJedi Awatar voovoo2
    Mieszka w
    Olsztyn
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Wstaw tu raz fotkę gołej czteroliterowej, to się amatorzy zbiegną. Ten portal jest pełen amatorów płci pięknej i jakąbyś gołą .... nie wstawiła złych not nie zbierze. Ot męski punkt widzenia....
    więc koleżanko pora sprzyjająca- ciepło, fotki pstrykaj- to się ci amtatorzy ogórków pojawią, porzuć pieski i pszczółki
    c'est la vie!
    Do Moderatoraroszę o usunięcie cytowanego posta za lekko zawoalowane propagowanie powszechnie znanego stwierdzenia,że"wszyscy faceci to świnie"Jego banalność uwazam za niedopuszczalną

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Adelheid Zobacz posta
    Fotomic, zbyt odległy ten Twoj komentarz. Brzmi jak oftop
    Wydawaliście sie przyjaźnie nastawieni do oceniania fotek żółtodziobów... czyżby tylko mi sie wydawało?
    Rafał Dzięki... zagadana, zazwyczaj odpowiadam. Stąd reakcja... bynajmniej emocjonalna.
    jakos nie zauwazylem zbytniej twojej aktywnosci w ocenianiu fotek innych forumowiczow wiec nie rozumiem dlaczego wszyscy sa "be" a ty cacy?
    (prosze-tylko nie pisz, ze jestes za krotko na forum...)

Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    c'est la vie!
    dziekuje za zaszufladkowanie i docenienie przypomne tylko "niezle plecki" i juz znikam
    PS
    niektorzy wola plecki, niektorzy tyleczki, a jeszcze inni kwiatki i pieski. lepsze to niz szkola wg Wielkiego Romana, w ktorej wszyscy sa tak samo poukladani, nie?
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Awatar Adelheid
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    9. Wadowickie Aniolki.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Aniołki.jpg
Wyświetleń:	85
Rozmiar:	343,8 KB
ID:	6247  

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria
    9. Wadowickie Aniolki.
    Raczej Anielice.Nie masz podobnego z balonikami?cos tak jak Wadowickie baloniki.

Awatar Adelheid
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    baloników niet Ale znalazłaby się jakaś wadowicka cyganka

A własnie, Anioły to chyba istoty dwupłciowe choć ktoś kiedyś próbował mnie przekonać ze raczej bezpłciowe. Cięzko zgłębiać takie kwestie.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    179
    Moja galeria

A własnie, Anioły to chyba istoty dwupłciowe choć ktoś kiedyś próbował mnie przekonać ze raczej bezpłciowe. Cięzko zgłębiać takie kwestie.
    Trzeba jakiegos zlapac i na wymaz wziac,inaczej kazdy bedzie Ciebie klamac i przekonywac do wlasnej koncepcji.