portret psa fajny mógłby być ostrzejszy, pies otrzepujący- ławka zbędna nic nie wnosi do zdjęcia i jest jej za dużo do przecież chodzi o psa- ale temat otrzepującego psiaka super! Czekam na więcej pzdr
portret psa fajny mógłby być ostrzejszy, pies otrzepujący- ławka zbędna nic nie wnosi do zdjęcia i jest jej za dużo do przecież chodzi o psa- ale temat otrzepującego psiaka super! Czekam na więcej pzdr
dziękuję za komentarze
Betonowa ławka przeszkadza mi nie mniej niż Wam. Ale przyciac sensownie sie nie dało... a motyw jak zauważyła Wanilia wydał mi się warty uwagi
A co do wyostrzania: zazwyczaj wyostrzam, ale wydaje mi sie ze kolorowe foty dużo tracą na naturalności gdy sie je tak potraktuje. Portret psa straciłby wówczas miękkość lini co wydaje mi się w tym przypadku bardziej korzystne.
Fotomic - posty nie na temat odbieram jako niechec do oceniania, chyba ze mam watek sezonu ogórkowego odebrac jako złośliwość lub zawoalowany komplement
Pozdrawiam ciepło!
Wstaw tu raz fotkę gołej czteroliterowej, to się amatorzy zbiegną. Ten portal jest pełen amatorów płci pięknej i jakąbyś gołą .... nie wstawiła złych not nie zbierze.Ot męski punkt widzenia....
więc koleżanko pora sprzyjająca- ciepło, fotki pstrykaj- to się ci amtatorzy ogórków pojawią, porzuć pieski i pszczółki
c'est la vie!
jakos nie zauwazylem zbytniej twojej aktywnosci w ocenianiu fotek innych forumowiczowwiec nie rozumiem dlaczego wszyscy sa "be" a ty cacy?
(prosze-tylko nie pisz, ze jestes za krotko na forum...)
dziekuje za zaszufladkowanie i docenienieprzypomne tylko "niezle plecki" i juz znikam
![]()
PS
niektorzy wola plecki, niektorzy tyleczki, a jeszcze inni kwiatki i pieski. lepsze to niz szkola wg Wielkiego Romana, w ktorej wszyscy sa tak samo poukladani, nie?![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
9. Wadowickie Aniolki.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
baloników nietAle znalazłaby się jakaś wadowicka cyganka
A własnie, Anioły to chyba istoty dwupłciowe choć ktoś kiedyś próbował mnie przekonać ze raczej bezpłciowe. Cięzko zgłębiać takie kwestie.![]()
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie