Pierwsze zdjęcie - to z efektem mnie bardzo się podoba. Jakiego użyłas efektu? Obrabiasz w photo shopie?
Pierwsze zdjęcie - to z efektem mnie bardzo się podoba. Jakiego użyłas efektu? Obrabiasz w photo shopie?
igorra, bit4 dzięki za komentarze
Wanillia, witaj! jakoś do obróbki nie czuje przekonania i nastawiona do niej jestem jak pies do jeża. Ale przyjdzie kiedyś sie do niej przemóc, póki co program to Picassa :P Efekt nieostrości. Na PS przyjdzie jeszcze czas
Pozdrawiam!
Chętnie bym obejrzał twoje fotki, ale niesety czekać aż załaduje sie cała strona fotek po 1-2 MB to dla mnie dużo za długo. Resizuj to do no max 1024 i kompresuj trochę, ok?![]()
dzęki Rodia, bedą mniejsze![]()
najlepiej 960x720 ty większość forów toleruje
/*...................*/
/* ...........................*/
Prawdę mówiąc nie miałam do czynienia z Picassą ale widziałam zdjęcia w niej obrabiane i były rewelacyjne. Powtórzę się ale ten Twój efekt wygląda super. Co do zdjęć obrabianych myślę że są dwa toki myślenia: jedni preferują zdjęcia saute" a inni bawią się możliwościami programów graficznych -nie dogodzisz wszystkim. Ja po proostu podziwiam to co jest ładne a czego sama jeszcze nie potrafię zrobić.Serdecznie pozdrawiam, działaj , czekam na więcej!
![]()
dziękuję slicznie za komentarze i wskazówki![]()
następna fota z tego samego spaceru, choć mam wrazenie ze po takiej kompresji ze zdjecia niewiele zostało...![]()
6.
Dobre zdjecieOgólnie na całość przyjemnie się patrzy
nieźle
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
oho - najpierw uwagę na to, że nastąpił jakiś wzmożony ruch w dziedzinie streetfoto zauważył Rafał C, później dołączył Suchar, Dka, Bit, Ja,Wykrecik, więcej nie pamiętam.... za co przepraszam. Tak więc witam wśród uliczników![]()
Ulica + OLek connecting people![]()
To ostatnie foto moim zdaniem straciło na kompresji - chyba, że ten szum i nie ostrość była zamierzona.
To poprzednie pobobuje mnie się ;P![]()
Pozdrowionka![]()