popRAWka 8/2019 - Głosowanie
Wątek będzie powtórzony (lub zedytowany) w dniu jutrzejszym
popRAWka 8/2019 - Głosowanie
Wątek będzie powtórzony (lub zedytowany) w dniu jutrzejszym
Ostatnio edytowane przez And.N ; 1.04.19 o 20:57
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Trudny wybór, ale jednak cztery razy zagłosowałem.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Chyba moja wersja gdzieś się zawieruszyła, albo nie mogę jej odróżnić.
Wygląda na to, że się zawieruszyła bo na skrzynce nie mam Twojej pracy, w spamie też sprawdzałem. Przyznam zdziwiłem się nieco, że akurat nie ma Twojej.
W tej edycji miałem też taki przypadek, że jeden z autorów wysłał pracę z prośba o podmianę tej wcześniejszej wysłanej (nie robię z tym problemu), tylko akurat tej wcześniejszej również nie miałem na skrzynce. Naprawdę nie wiem czym to jest spowodowane i bardzo żałuję, że tak się stało..., trochę to może wypaczyć wynik ostateczny edycji 10 popRAWek. Nie chciałbym już kasować tego wątku i robić od nowa (po otrzymaniu Twojej pracy).
Mogę się natomiast zobowiązać, że nie wezmę udziału w edycji 9/2019 aby chociaż w jakiś sposób wyrównać szanse. Chyba będę musiał wysyłać potwierdzenia otrzymania pracy.
Poczta popRAWki Gmail:
Chyba nie podejrzewasz mnie, że usunąłem Twoją pocztę (poprawkę), oczywiscie żartuję.
W sumie, jak jest taki głos, nie ma dla mnie problemu, kasujemy ten wątek (poproszę admina bo nie wiem czy ja mogę to zrobić - raczej nie) i nowe głosowanie rozpoczniemy raczej już jutro (mam powiedzmy nieco ograniczony dostęp w tej chwili do komputera stacjonarnego), jak otrzymam pracę od A56.
Kolejność prac będzie w nowym wątku z głosowaniem zmieniona.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 1.04.19 o 20:30