Pięknie wszystko zagrało na fotce z jeziorem.
Światło, chmury, woda, klimat tego miejsca ukazałeś jak należy.
Most też mi się podoba, lubię takie motywy. Ostatnie chyba zbyt przeładowane szczegółami.
Pięknie wszystko zagrało na fotce z jeziorem.
Światło, chmury, woda, klimat tego miejsca ukazałeś jak należy.
Most też mi się podoba, lubię takie motywy. Ostatnie chyba zbyt przeładowane szczegółami.
@helmuth - chętnie bym pokazał jakieś nowe fotki mostu, ale nie mieszkam w pięknej Szkocji a urlop już dawno się skończył. Mam co prawda jeszcze parę fotek z drugiej strony zatoki, ale z tego samego miejsca i dnia co fotka nr 8 więc też słabo ze światłem było - nisko słońce.
Dziękuję wszystkim za pochlebne opinie o fotce nr 6.
Poniżej jeszcze dwie fotki ze Szkocji:
9. W drodze
10. Centrum Edynburga
Olympus E-510 * ZD 14-54 * ZD 40-150
11- bardzo mi się podoba, ja bym dał trochę więcej przestrzeni przed kutrem, ale i tak uważam, że zdjęcie jest bardzo fajne.
10- wydaje mi się, że balans bieli jest za bardzo przesunięty w kierunku niebieskiego.
Olympus E-510 | 14-42mm 1:3.5-5.6| 40-150mm 1:4-5.6 | OM 50mm 1:1.4 |FL-36R
13 - mi się bardzo podoba.
13- mamo już lecęsympatyczna fotka
Jeśli chodzi o krajobraz to jak dla mnie zdecydowanie wygrywa "Jezioro". Poza tym dla mnie, szczura lądowego interesujący jest też pełen akcji "Powrót z połowu".
Bardzo podoba mi się też zdjęcie "Prosto do mamy". Świetnie uchwycony moment biegu dziecka.
Dziękuję za wszystkie opinie. Gdy oglądam moje pierwsze 3 zdjęcia to widzę tą nieodpartą ochotę wrzucenia czegoś tutaj na siłę. To był błąd i obym więcej go nie powtórzył.
Fotka nr 13 z moją 17-miesięczną córcią JESZCZE nie była ciężka do wykonaniaJuż niedługo zacznie biegać szybciej, wtedy będzie więcej zabawy.
Bez zmian tutaj w galerii, ale u siebie dodałem przestrzeń i rzeczywiście lepiej wygląda. Dzięki.
Rezygnacja z ilości niebieskiego sprawia, że fotka staje się nieco nużąca, zwyczajna. Pozostał bym przy obecnym balansie.
Pozdrawiam
Olympus E-510 * ZD 14-54 * ZD 40-150
13 - bardzo dobra IMHO fota.
Powrót z połowu i Prosto do mamy najbardziej wpadły w oko i podobają się.
pozdrawiam Wiejo