G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na tym mniej więcej (bardziej "więcej") będzie polegała edycja "Czy umiemy lepiej", gdzie nasze wizje, interpretacje mają być jak najmniejsze. Na początku jako poglądowe zdjęcie będzie właśnie JPG z aparatu. Czy się przyjmie taki rodzaj edycji zobaczymy.
Raz taka edycja się odbyła, bo inna mi nie pasowała. Widziałbym to też ewentualnie w portrecie. Wysyłający RAW będzie decydował o rodzaju edycji co zresztą ma miejsce także teraz.
Zgadza się.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 13.02.19 o 23:47
Mnie śnieg za bardzo nie interesował. Przyjmuje on różne kolory, zwłaszcza w cieniu. Można go "wybielić", ale czy koniecznie trzeba...? Tu każdy sam podejmuje decyzję
Należy się przeciek, informuję zatem. Dwie prace nieco z przody, a różnica między nimi 2 głosów. Na 3 miejscu dwie prace. Zaraz za nimi także dwie prace na miejscu 4. Bez głosu pozostają jeszcze 3 prace.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Dobrnęliśmy do drugiego przecieku. Praca na 1 miejscu powiększyła swoją przewagę i dość mocno z przodu. Na 2 miejscu dwie prace. Na 3 miejscu jedna praca. Na 4 miejscu dwie prace. Bez głosu jeszcze dwie prace.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
A miałeś obrobić fotkę wg mojego przepisu. I co? I nic.
Sam sobie jesteś winien.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.