Zapraszam do udziału w pierwszej rundzie tegorocznej edycji konkursu: OlyRulez! Tematem pierwszej rundy jest: "Biel" Prace proszę wysyłać na adres: stpman.olyrulez@outlook.com do 16.02.2019, godzina: 23:59. Głosowanie rozpocznie się w niedzielę 17 lutego i potrwa do piątku 22 lutego. Proszę o usunięcie danych exif oraz wpisanie nicku i numeru rundy w nazwie pliku. Proszę o zapozananie się z regulaminem zabawy, wysłanie zdjęcia jest jednoznaczne z jego akceptacją. Regulaminu konkursu: || Regulamin ||
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 2.02.19 o 16:35 Powód: drobna korekta, do Twojego uznania.
Mój temat: http://forum.olympusclub.pl/threads/...udne-początki
Biel... no, mamy zimę
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro|| Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||popieram stopkę Krakmana ||
@Bodzip nie chcę nic sugerować, ale nie tylko śnieg jest biały
Zamieszczone przez stpman @Bodzip nie chcę nic sugerować, ale nie tylko śnieg jest biały U mnie zimy nie ma, w szpitalu ani na ślubie też nie byłem ... żadnych sensownych skojarzeń
W moim wątku numer zdjęcia jest w nazwie pliku.W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
Zdjęcie nie musi być teraźniejsze, coś tam pewnie wykopię z dysku, choćby dla samej frekwencji
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki: Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Zamieszczone przez stpman Prace proszę wysyłać ... do 16.02.2019, godzina: 23:59. Głosowanie rozpocznie się w niedzielę 16 lutego Chyba jakiś błąd w datach
@helmuth poprawione P.S dajcie znać czy ja jako prowadzący mogę brać udział w konkursie, czy nie.
Zamieszczone przez stpman @helmuth poprawione P.S dajcie znać czy ja jako prowadzący mogę brać udział w konkursie, czy nie. Na mój mały rozumek to tak. Zdjęcia będziesz pokazywał bez exifa - bo w moim w aparacie jest Bodzio ustawiony, więc kto pozna które Twoje ?
Zamieszczone przez stpman P.S dajcie znać czy ja jako prowadzący mogę brać udział w konkursie, czy nie. Nigdy nie było takiego zakazu w poprzednich OR, szef poprawki też bierze udział w poprawkach, więc na pewno tak. (Pewnie zaraz Helmuth napisze, że nie ma tego w regulaminie...)
Ostatnio edytowane przez Ola_Olga ; 2.02.19 o 15:27
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. (Mark Twain)
Proste. Jakaś fotka z klubu kukluxklan czy coś ....
Zasady na forum