Strona 27 z 59 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 587

Wątek: Olympus OM-D E-M1X

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    "Gdybyśmy mieli więcej niż jedno mocowanie, nie byłoby to zbyt korzystne dla użytkownika i stwarzałoby ryzyko utraty klientów. Jeśli poprosimy cię o zakup aparatu i obiektywu, a następnie zmianę na następny system, możesz tego nie chcieć."

Gość ma poczucie humoru. Albo cierpi na amnezję...

W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar jagger
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    186
    Moja galeria
    ja się zgadzam. nie ma sensu ciągnąc dwóch srok za ogon i ciesze się że zostają przy mikro 4/3... nie rozumiem tylko tego uporczywego stawiania emx1 jako konkurencji dla wielkich korpusów nikona...

Animator
    Mieszka w
    Pszczyna
    Siła reputacji
    67
    Moja galeria
    Szkoda, że Olek nie wszedł w mariaż z Panasonic'em i nie stworzył swojego body FF z mocowaniem L.
    A w micro4/3 tworzyłby nadal odświeżane body, bo szkieł jest pod dostatkiem

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez stpman Zobacz posta
    Szkoda, że Olek nie wszedł w mariaż z Panasonic'em i nie stworzył swojego body FF z mocowaniem L.
    Ale po co?
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Żeby przetrwać?
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria
    I wchodzić jako 5 gracz w ff? IMO większą szansę maja w swojej niszy zwłaszcza jeżeli inni skupia się na ff
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Ok, zgoda. Wchodzić w konkurencję z ff mając matrycę 4/3? To już nie mniejsza szansa, to absurd.

Animator
    Mieszka w
    Pszczyna
    Siła reputacji
    67
    Moja galeria
    W tym momencie to jedyny gracz na rynku foto bez bezlustra o matrycy FF lub wiekszej. Jest to też jedyny gracz tylko z jednym rozmiarem matrycy.
    No nie wiem czy do dobrze...

Awatar Zelik76
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Siła reputacji
    42
    Moja galeria
    Powiedzmy sobie szczerze, Olympus ni jak się ma do potężnego budżetu Panasonica. Panasonic to nie tylko dział foto, porównałbym go z Sony, a co robi ostatnio Sony wiemy - bije się z Canonem i Nikonem jak równy z równym. To dwie wielkie korporacje. Po ostatnich premierach widać że i Panas bierze się za aparaty na poważnie. Olympus to głównie sprzęt optyczny, podobnie jak Pentax. Co się dzieje z Pentaxem na rynku luster też wiemy. Olympus znalazł swoje miejsce, swoją niszę na rynku i radzi sobie nieźle. Na walkę z Panasem czy Sony raczej ich nie stać, takie moje zdanie..
    OM-D E-M10 mark III + Panas 20 1.7 i 12-32 3.5 - 5.6 + Olek 40-150 4 - 5.6

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Zelik76 Zobacz posta
    ... Olympus to głównie sprzęt optyczny, podobnie jak Pentax. ...
    Obawiam się, że nie jest to do końca prawda. Olek, to może głównie optyka, ale medyczna, jak gdzieś będą Ci zaglądać, to jest szansa, że wsadzą Ci Olka Pentax, to już tylko marka, a najbardziej uzależniony od foto jest chyba Nikon.

Uprawnienia umieszczania postów