Tak, jakieś 1500 $. Reszta gadżetów/punktów AF/procesorów w body za darmo
Ale, pomijając promocje typu grip za 1$, na Amazonie grip do G9 kosztuje 347,99$
Poza drugim procesorem, reszta to nowy soft i stare części z poprzedniego modelu, powiedzmy, że ten grip kosztuje 1200$![]()
Ostatnio edytowane przez fret ; 28.01.19 o 19:17
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
No właśnie. I to jest chore. Jakby ta puszka wyszła w cenie jaką miał g9 przy premierze(grip dawali gratis), to by było ok i zrozumiałe. A tu zamiast 1700 wyskakują z 3000
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Powiem szczerze że nie podniecam się tą nowością Olka, bo to nie jest sprzęt dla mnie, ale chyba jednak upraszczasz. Zresztą uwielbiam takie wątki mniemanologii stosowanej uprawiane przez niedoszłych managerów marketingu firm fotoSam w takowych dyskusjach nie raz brałem udział.... jednak myślę, że OLY jakieś badania rynku wykonał i określił sobie "target" dla nowego aparatu. Nie chce mi się wierzyć że wymyślili aparat "na wiwat"
Ale co wierzyć. Zestaw go z g9 czy h1. Co usprawiedliwia te 3000 dolców vs 1300?
https://www.dpreview.com/products/co...s=fujifilm_xh1
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Na prawdę nie wiem, to się okaże. Ale jestem pewien że różne premie i bonusy różnych CEO i Development managerów od tego zależą
PS. Patrz też na ceny pozostałego osprzętu. 150-400 jest na razie wirtualny i ceny nie znamy, ale Fuji ma chyba tylko jedno porządne tele 200/2 za śmieszne 6 tys dolków.
do mikrusa jest więcej możliwości
Ostatnio edytowane przez Makromaniak ; 28.01.19 o 20:12
Nie mogli dać lepszego wizjera i wyświetlacza bo E-M1X jest za tani i musieliby do jego sprzedaży dokładać
https://www.dpreview.com/products/co...tDir=ascending
Ja tam nie będę gdybał, pewnie większość z nas zrobiła sobie porównania.
Stare dobre M10 II i ISO 6400
P1280893.ORF
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||