G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Gratulacje dla zwycięzcy !!!![]()
Chwała pokonanym !![]()
PS.
Jeśli ktoś głosował na moje "dzieło", serdecznie dziękuję !![]()
Jak zawsze jestem pierwszy w gratulowaniu.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Jeszcze nie widzę kto zwyciężył, ale też gratuluję !!
Moje wszystkie głosy poszły na podiumMam nosa
![]()
Zwycięzcą edycji 23/2018 został helmuth
Gratulacje !!!
(praca 7)
Miejsce 2
andtor2 (praca 9)
Miejsce 3
Mirek63 (praca 5 )
Dziękuję wszystkim za udział w zabawie, zarówno uczestnikom jak i tylko głosującym.
Zapraszam także do dyskusji na temat prac. (miejsce trzecie rozstrzygnęło się ostatnim głosem)
Zwycięzca @helmuth proszony jest o nadesłanie RAW-a do następnej edycji popRAWki
Czasu na to sporo bo jak zapowiadałem dopiero po nowym roku rozpoczniemy zabawę w popRAWki.
PS.
W pamięci minus dla @Saboor-a , @fret-a i @apz -ta , za brak udziału w głosowaniu(to taki oczywiście rymowany żarcik)
Nikt nie pisze o pracach to coś ja może naskrobię.
Takie przemyślenia laika
Jak większości przypasowały mi wersje z "dodatkami".
Najbardziej chyba nr 5. Pomysł z damami i podmianką autka w dali był świetny !! Damy chyba wracają nad ranem z jakiejś imprezy. Jedna (ta z przodu nieplotkująca i zamyślona) pewnie jakiś zawód miłosny przeżyła.
Potem typowałem 9. Zmiany może mniej spektakularne ale mają smaczekKilku pieszych i autko w tle. No i obróbka mi bardzo pasuje.
Następna była siódemka (zwycięzca). Tu mi trochę kuń nie pasował (takie piękne miasto i czyściutki bruk) ale busik jak najbardziej.
Z dodatkami były też 10 i 11. Ale na dziesiątce kuń a na 11 superowy automobil ale mi obróbka nie podeszła.
Pozostałe fajowe również, ale bez dodatków ....