Tez mam wrażenie, że tej "fali hejtu" bliżej do syndromu oblężonej twierdzy![]()
Tez mam wrażenie, że tej "fali hejtu" bliżej do syndromu oblężonej twierdzy![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Życzę wszystkim czerpania wiele radaości z realizacji swojego hobby!. Nawet przy pomocy "bele czego"![]()
Kolejny przykład podgrzewania oblężenia
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Ciekawe jak wypadnie premiera Olka w porównaniu z nowymi Panasami. W sumie obie firmy podjęły w tym samym czasie decyzję o przejściu na wyższa półkę, ale wybrały skrajnie różne sposoby realizacji celu. Panas idzie na wojnę z silną konkurencją, a Olek tworzy nowy segment/niszę mikroPRO.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Premiera u Nikona https://www.optyczne.pl/porownaj.php...1590&add1=1182
Ostatnio edytowane przez dcs ; 8.01.19 o 14:01
Ceny trochę się bałem, ale teraz wszystko jasne. Kiedyś była modna teza, że Olek jest dla świadomych klientów. Obecnie potrzebny jest chyba jakiś odmienny stan świadomości, żeby łykać olkowe nowości.
Pomijam oczywiście zamożnych klientów, którzy cenę takiego szkła lokują w zakresie kasy na waciki![]()
Ostatnio edytowane przez fret ; 8.01.19 o 14:09