Ciekawe fotki, łyk egzotyki. Podoba mi się kajtek z 5. Chyba Go zestresowałeś, bo nie dokończył swojej czynności fizjologicznej![]()
Ciekawe fotki, łyk egzotyki. Podoba mi się kajtek z 5. Chyba Go zestresowałeś, bo nie dokończył swojej czynności fizjologicznej![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Bardzo egzotyczne
Dobre zdjęcia, ciekawe i o dużych walorach poznawczych.
Pisz jak najwięcej o miejscu i sytuacji w jakiej je robiłeś i dawaj więcej![]()
Fajne ludzikiBędzie więcej zdjęć?
MK
za bit4, dzieciak podoba mi się bardzo a i koleś z prosiakiem czy innym guźcem na bagażniku też jest niezłe. całość prezentuję się naprawdę mocno
Cóż może być piękniejszego od spaceru na świeżym powietrzu w piękny pogodny dzień?
Wieczór w zadymionym barze nad butelką wódki...
Co to znaczy Laotańczyk?
Laotańczycy dzielą się w zasadzie na trzy oddzielne grupy. Stanowią one ok.60% populacji. Ponad 30% populacji to członkowie tzw. „plemion górskich”, które historycznie z językiem laotańskim i buddyzmem miały niewiele wspólnego. Po ubiorze, szczególnie kobiecym, można rozpoznać do jakiego plemienia dana osoba należy.
Na zdjęciu prawdopodobnie kobieta z plemienia Czarnych Hmongów.
Tradycyjnie głównymi szlakami komunikacyjnymi w Laosie były rzeki. Do wielu wiosek jedyną możliwością dotarcia jest rzeka. Pewnie pamiętacie z „Czasu Apokalipsy”, że jedyną drogą do wioski płk. Kurtza w Laosie była rzeka.
Poniżej kilka zdjęć z podróży w górę rzeki Nam Ou.
Fajny reportaż się z "TEGO" zrobił.
Gratuluje i pozdrawiam.
Teraz mnie naszła taka refleksja, jak jeszcze raz przejrzałem zdjęcia: wszystkie wyglądają tak, jakby przez większość czasu była tam brzydka pogoda, jakby było pochmurno, wręcz deszczowo. Tak było? Z tego co wiem, to tam pora deszczowa spowodowana klimatem monsunowym zaczyna się dopiero pod koniec maja.
Nie wiem czy mi sią wydaje ale na fotce - Laos 5 lekko krzywy horyzont, natomiast foto nr 4 zbyt dużo ujętej wody - ale to tylko takie moje "widzimisie"
Olympus E-500 i kilka dodatków...
Świetnie złapałeś rybaka z siecią
Reportaż jak się patrzy, dawaj dalej.
Napisz proszę, jak sie tam znalazleś, jakieś wczasy, wycieczka?
Może sam bym się tam...