A mi sie podoba chyba tylko "Laos5". Mz to zdjęcie się wybija, reszta jak dla mnie dość przeciętna, aczkolwiek nie kiepska.
A mi sie podoba chyba tylko "Laos5". Mz to zdjęcie się wybija, reszta jak dla mnie dość przeciętna, aczkolwiek nie kiepska.
W Laosie podoba się biała skóra. Duża część kobiet stara się unikać opalenizny i zasłania się od słońca parasolkami. Nawet w czasie jazdy na rowerze czy motocyklu.
No właśnie.... Pisz. Opisuj, bo zdjęcia na tym zyskują...
P.s. coś strasznie szeroko kadrujesz...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ryż ma piękny, intensywny zielony kolor. Pola ryżowe to także cały skomplikowany system kanałów nawadniających, pozwalających oddzielnie nawadniać każde małe poletko. Nadal cała praca związana z uprawą ryżu jest wykonywana ręcznie.
Przedostatnie, razem z opisem, bardzo fajneChoć rzeczywiście kadr mógłby być węższy.
W Laosie główny bazar w mieście zaczyna się po zachodzie słońca. Skwar wtedy jest mniejszy.
Na zdjęciu nocny bazar w Luang Prabang.
Załóż stronę i poświęć trochę czasu na opisanie tych fotek,a potem złóż z nich zgrabny reportaż.
Z opisem - mimo, że same się spokojnie bronią - Twoje fotografie dużo zyskują.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 6.05.08 o 21:38
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Super zdjęcia, przypomniał mi się "Czas Apokalipsy"![]()