Prawdopodobnie kupię drugie body E1 jako rezerwę, gdyż niepokoją mnie informacje o gorszych kolorach etrójki, której nie miałem jeszcze w łapach![]()
Prawdopodobnie kupię drugie body E1 jako rezerwę, gdyż niepokoją mnie informacje o gorszych kolorach etrójki, której nie miałem jeszcze w łapach![]()
Niestety E 1 uciekł ,zaczynam zbierać na e 3![]()
Jestem nietolerancyjny wobec nietolerancji.
Jednak 13 nie musi być pechowy ,dostałem telefon E-1 nie odjechał,więc będę prawdziwym Olkowskim![]()
E1 nabyłem w listopadzie - razem z 14-54, zaraz zakupiłem fl50 i do tego manualne zuiko om 50/1,4.
Miałem w rękach trochę innych puszek, ale e1 wydaje mi się.. magicznyZakochałem się w tym sprzęcie - świetnie leży w dłoni, ma fajny wizjer, świetnie się z nim pracuje. I naprawdę, nie potrzebuje nic innego. Czasem przeszkadzają szumy na iso800, ale pomału już uczę sobie radzić, poza tym nie jestem szumofobem. Kilka razy zabrakło wyższego, użytecznego. kilka razy af nie zdążył, choć z 14-54 działa przyzwoicie.
To naprawdę solidny sprzęt jak za te pieniądze - i to jest prawda - po wzięciu do ręki innej puchy, 90% wydaje się jakimiś śmiesznymi zabawkami : )
pozdrawiam
Hej ,hej,hej mam dziadka i od tej pory jestem prawdziwym Olkiewiczem,pozdro Żmija![]()
Miłego focenia![]()
Teraz muszę poznać jego możliwości ,ale jak tylko złapie trochę czasu to postaram się popstrykać i oczywiście poddam druzgocącej krytyce szanownego forum![]()
E-1 to jakaś magia ciągle mnie ten aparat zachwyca ,choć wiem ,że są inne o dużo większych parametrach to jednak fotografofanie tym aparatem sprawia tyle radości , że przestają mieć znaczenie parametry , a pozostaje tylko człowiek i narzędzie i to bardzo dobre narzędzie , może nawet więcej niż narzędzie ,nigdy go nie sprzedam , nawet jeżeli będę miał 100MG PX .Pozdrawiam Was serdecznie ,kupćie sobie E -1 , każdy Olkiewicz powinien go mieć. Żmija![]()
a ja ostatnio zamieniłem e500 na...e1. I nie żałuję,5mp to nie 8mp, ale dziadek to dziadek
Do tego kit+40-150 3.5-5.6i na dniach grip + fl50 jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli.
Po tygodniu zabawy e1, moja e 500 wydawała się być maupką...
E-1 +14-45kit.+ 40-150 3.5-4.5 + FL50R