Witam
Chcialbym niesmialo spytac o wyniki konkursu na najlepsze zdjecie z olympusa.Mialy byc 6 czerwca a tu nadal nic-czy moze czegos nie widze?
Jesli wie ktos cos na ten temat to niech podzieli sie z niecierpliwymi
Pozdrawiam
Dabek
Witam
Chcialbym niesmialo spytac o wyniki konkursu na najlepsze zdjecie z olympusa.Mialy byc 6 czerwca a tu nadal nic-czy moze czegos nie widze?
Jesli wie ktos cos na ten temat to niech podzieli sie z niecierpliwymi
Pozdrawiam
Dabek
Oly C-750 + oly c-120
A kiedy i gdzie byl ogloszony taki konkurs?
Byl ogloszony tutaj: http://olympus.hat.pl/?s=konkurs a trwal od 10 Maja 2004 do 30 Maja 2004.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Właśnie ogłoszenie wyników miało być wczoraj, a tym czasem cisza.
ooo i ja widze ze nic sie nie dzieje w tym temaciemam nadzieje ze nie skonczy sie to tak jak ze smyczami pozdrawiam
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
Tylko zeze smyczami to troszke inaczej.Skoro juz ktos zorganizowal sponsora,znalazly sie nagrody, stworzono regulamin itp. to troszke niepowaznie zaczyna to wygladac.Jesli maja jakis poslizg to niech to napisza na stronie-rozne rzeczy sie zdarzaja i wszystko mozna zrozumiec.A moze webmaster zachorowal albo wczesniej rozpoczal dlugi weekend?Tak czy siak jakas informacja powinna byc-"troche" nieprofesjonalnie sie zachowuja organizatorzy.
Pozdrawiam
Oly C-750 + oly c-120
Nadeszlo ponad 170 prac
Jeszcze chwilka trzeba sie wstrzymac bo wylonilismy 5 najlepszych fotek i z tego 3 musza wygrac
Dziekuje za wyjasnienia-tego mi bylo trzeba-informacjiMam przy okazji taki niesmialy pomysl:skoro poziom tych 5-ciu prac jest taki wyrownany to moze sponsor cos jeszcze by znalazl tak zeby wszystkich nagrodzic?
W koncu dla takiej wielkiej firmy jak olympus albo hoya te kilka zl nie robi roznicy-a zadowolenie klienta najwazniejsze
Mam tez nadzieje ze najlepsze zdjecia zostana na stronie przedstawione.
Pozdrawiam i dziekuje
Dabek1
Oly C-750 + oly c-120
zostaja niestetty tylko 3 nagrody
no to pozostaje tylko rzut kostką![]()