I dla księdza proboszcza: z opłatkiem wśród tubylców![]()
I dla księdza proboszcza: z opłatkiem wśród tubylców![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.

Jak dzieci,normalnie jak dzieci![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie dzieci, tylko wizjonerzy. Za kilka lat się przekonacie![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Patrząc na to co się dzieje, to można już zacząć "graty" sprzedawać. Bo za chwilę będą nic nie warte.![]()
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Jest jeszcze szansa, że jacyś młodzi rzutcy influencerzy na TikToku zaczną z tymi gratami paradować na swoich filmikach i świat oszaleje na punkcie tych artefaktów z przeszłości, wykupując wszelkie zapasy używek w cenie dwukrotności wartości nowych. Niemożliwe? To patrz na Fuji X100![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Nie twierdzę że to niemożliwe. Bo wszystko jest możliwe. Zwłaszcza teraz.
Ale wolałbym, aby dotyczyło to nikonowskich "zetek"...![]()
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Tak realnie, to przechodzi mi ochota na robienie zdjęć. Wystarczy najnowsza wersja fotoszopa, żeby dojść do wniosku, że fajniej jest dać nowe życie starym zdjęciom, niż męczyć się z robieniem nowych. Poza tym, to kiedyś sklejałem modele plastikowe. Też fajne hobby, może warte powrotu? Właśnie przyjechał do mnie nowy aerograf i kompresor. Ok w dziedzinie plastikowego sklejactwa też jest duży postęp, ale nie aż tak odczłowieczony jak w fotografii. Ciągle jest miejsce na dużą radochę.
W fotografii też jest takie miejsce, ale mam wrażenie, że tu historia zatoczyła koło. Będzie jak w czasach przedinternetowych, zdjęcia będziemy robić głównie dla siebie. W sieci trudno będzie odróżnić prawdziwe zdjęcie od sztucznie inteligentnego tworu.
Olek zawsze na czele stawki. Pierwszy wszedł w bezlustra, a teraz pierwszy padł![]()