Żarty żartami, ale mi np. bardzo szkoda tego systemu, choć obecny sprzęt, który mam wystarczy mi na wiele lat, a i przecież wszystko nie zniknie nagle ze sklepów, a tym bardziej na rynku wtórnym, ale fakt, że być może już nie będzie dalej rozwijany trochę smuci, bo premiera nowych gratów w systemie, a zwłaszcza nowych szkieł zawsze cieszy, a akurat w tym przypadku więcej opcji wyboru to tylko lepiej i żeby nie było, ja też jestem trochę gadżeciarzem jak wielu z nas tutaj i też sobie lubię pogadać o samym sprzęcie![]()
System ten dla amatorów nie mających mega fioła na punkcie absolutnie bezkompromisowej jakości obrazka na dany moment, lub naprawdę tego potrzebujących jest naprawdę świetną opcją, choć niestety ceny momentami mnie też już zaczynają bawić.
Trochę nie rozumiem polityki cenowej Olka. Wiem, że często lepiej jest sprzedać mniej, ale drożej, ale w tym przypadku, czy nie perspektywiczniej by było utrzymywać te ceny na jakimś atrakcyjnym poziomie i sprzedawać więcej sprzętu w celu zwiększenia nasycenia systemem wśród użytkowników. No cóż, to już drugi zgon systemu, który używam![]()

Odpowiedz z cytatem