Kusi mnie w Sherpie możliwość ustawiania 2 osi za pomocą jednej rączki, takie połączenie głowicy 3d z kulową.
Kusi mnie w Sherpie możliwość ustawiania 2 osi za pomocą jednej rączki, takie połączenie głowicy 3d z kulową.
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
Cześć olympusowcy....
Miałem dzisiaj podejść do sklepu i wziąć na 20 rat statyw Slik 330DX który jest za 299 zł, ale... Pracodawca zrobił mi niespodziankę i dał mi wypowiedzenie, ot tak po prostu bo musiał kogoś zwolnić, więc padło na najmłodszego w firmie... Będę musiał się wstrzymać z zakupem![]()
A mogłem wziąć Nikona D40 lub Canona 400D, wtedy nikt by się nie dziwił, że te zdjęcia to wina aparatu... A tak mam E-510... i na co tu zwalić winę?
No to nie ciekawie zaczął Ci się weekend :-/
Dzięki... Jak dobrze pójdzie to za 2-3 mies. Unia sfinansuje mi zd 70-300, zd 50, fl 50i jakiś fajny statyw. Noszę się z zamiarem założenia firmy...
Kurcze no to Ci wyskoczył gość. :/
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....Teraz się zastanawiam gdzie pracować, mam 4 propozycje.
Przy okazji zakupu odkurzacza... nabyłem statyw SLIK 330DX Pro. W www.euro.com.pl za 299 zł na 30 rat bez odsetek, bardzo fajna cena i super raty, niecałe 10 zł miesięcznie. Mam taki statyw, że wszystkie laski w mieście będą moje i śluby i portrety i pewnie otworzę niedługo galerię swoich prac w PrzemyśluAle teraz jestem PRO, nie?
![]()
Ostatnio edytowane przez marcinpolniak ; 5.06.08 o 21:08