idziesz w zaparte, zamiast po prostu przyznać przedmówcom rację. to że takie kościoły istnieją nie oznacza, że spotkasz je często. a powiem więcej- kościoły w których ślub da się (dobrze) zrobić naszą 50-tką należą do absolutnej rzadkości. nie czepiam się, ale swoimi postami utwierdzasz bzdurny pogląd, którego utwierdzać nie powinieneś.
Jutro będę pstrykał fotki na ślubie w takim kościele. Mały i jak widać zero okien. Zabytek klasy światowej w Sękowej pod Gorlicami. Duża jasność obiektywu i krótka ogniskowa. Kościółek zbudowany bez użycia jednego gwoździa
W środku ciemno jak w grobie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
He he - zamieść wybrane fotki co jak wyszło jakim szkiełkiem
...był Olek jest A6000
Czytajcie uważnie, napisałem już wiele razy, że zgadzam się z przedmówcami a jedyne przy czym się upieram, to fakt, że sfotografowanie 50/1.4 ślubu jest wykonalne.
To nie była bazylika.
Ktoś pisał o stadionie. Czy było 20, czy 10 metrów to nie ma znaczenia, bo zdjęcia zrobiłem. Zadziwia mnie natomiast łatwość wydawania poglądów na temat mojej percepcji![]()
-M, po tym co tu napisałeś, z pewnością nie zamówię Cię jako fotografa na mój kolejny ślub.![]()