Nie wiem jak z lansem, ale do wygody trochę ma się
Jest wygoda noszenia i wygoda fotografowania. Wygodę noszenia wygrywają bezapelacyjnie smartfony![]()
Nie wiem jak z lansem, ale do wygody trochę ma się
Jest wygoda noszenia i wygoda fotografowania. Wygodę noszenia wygrywają bezapelacyjnie smartfony![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Wielkość wielkością ale jakoś tak siermiężne wygląda. Ciekawe czy finalnie nie będzie jednak inaczej.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Model pokazowy nie miał gumowego wykończenia, poza tym w niczym nie odbiega od topowych modeli 4/3.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Popatrz na G9. Nie widzisz różnicy? Jest jakieś takie zgrabniejsze.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Może ktoś kiedyś wypuści mniejszego pełnoklatkowego bezlusterkowca do mniejszych szkieł. Nie wszyscy biegają z armatami i nie wszystkim jest potrzebny jest grip jak trzon łopaty.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
A7 z niektórymi szkłami jest całkiem zgrabna.
Przecież Sony robi małe.
Sony robi małe, ale nie obiektywy.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
A7 II z Jupiterem 200/4 jest całkiem poręczne, pomijając oczywiście wagę Jupitera![]()
ZAPRASZAM: https://www.facebook.com/emil.dzemski, blog http://dzemski.blogspot.com
Zaczyna mi chodzić ten Panas po głowie...