Jeszcze nie zacząłem, poza zamianą na pozytyw.
Jeszcze nie zacząłem, poza zamianą na pozytyw.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Miałem nie brać udziału w tej zabawie, bo nigdy nie kolorowałem czarno-białych zdjęć.
Ale przełamałem się, kiedyś ten pierwszy raz musi być.
To dobry czas bo będę mogł porównać z pracami innych bardziej doświadczonych.forumowiczów.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie mam żadnych życzeń, nie wnoszę sprzeciwu, śledzę wątek, nie biorę udziału bo nie mam takich zdolności.
Napis na pomniku " MARSZAŁKOWI JÓZEFOWI PIŁSUDSKIEMU BUDOWNICZEMU POLSKI ODRODZONEJ 1930 " Zburzono w 1949 r. Negatyw płytka szklana.
Pomnik Niepodległości poświęcony pamięci Marszałka Józefa Piłsudskiego, odsłonięty 11 listopada 1930 r. w Siedlcach. Wzniesiony z kamieni polnych tworząc zarys województwa wileńskiego.
Rozebrany po zakończeniu II wojny światowej przez władze nowego systemu. Zdjęcie z lata 1932 roku z kolekcji własnej Tomasza Nasiłowskiego.
fotografia z "fotopolska.eu"
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Ostatnio edytowane przez And.N ; 5.05.18 o 23:40
Może coś z pomyliłem, ale z tego co pamiętam mam już zaliczone dwie retronaprawy. Może to się jakoś inaczej nazywało, ale na 100% było to poprawianie starych i popsutych fotografii
@ajan, dzięki za wyjaśnienia.
Być może retronaprawy, w sensie naprawiania starych zdjęć w edycjach popRAWki.
W Retronaprawie, którą ja prowadzę jeszcze nie brałeś udziału.
Do tej pory, w Retronaprawie brali udział:
A56, andtor2, Dziadek, Krakman, tropic i ja.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 6.05.18 o 09:39
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA