Ładnie. Gratulacje.Że przebiegłem 3 km w 15:30![]()
Ładnie. Gratulacje.Że przebiegłem 3 km w 15:30![]()
PENTAX
wlasnie dotarl E5+12-40idziemy robic zdjecia
![]()
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
No racja w tym jest ze rozsadne to nie jest. Z szacunkiem to bez przesady. Brakiem szacunku jest 130 na lewym pasie. Natomiast predkosc podrozna w granicach 240-250 km/h nie jest niczym szczegolnym i tysiace aut dziennie tak sie porusza. Mimo wszystko uwazam ze gorsze rzeczy ludzie robia na drogach zwlaszcza u nas, niz te 3 paczki w srodku nocy na 3 pasowym autobahnie. ps, dzis 1:23 cet, bylo 323![]()
To, że szybko jeździcie to nic, ale kiedy śpicie, skoro jazdy nocne uskuteczniacie.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
ja nie sypiam. jestem jak Blade.
Tu akurat zgadzam się z doktorkiem - nocka jest najlepsza... niebezpiecznie zaczyna się o świcie jak zwierzaki zaczynają z lasów wyłazić...
A do 2, 3 paczek w dużym aucie człowiek się naprawdę łatwo przyzwyczaja i nie robi potem to takiego wrażenia (no chyba ze się schodzi do 100 wtedy jest: co się tak wszyscy ślimaczą? WTF?)...
Nie widzę natomiast tego na dwóch kółkach - no nie wiem jak kurna niektórzy zamykają licznik >300 na motocyklach... dla mnie to kompletna abstrakcja...![]()
Ehh, dziś mam przed sobą dłuższy kawałek za kierownicą. Mogłem tego kurcze nie czytać...
Ostatnio edytowane przez Wieprz ; 14.02.14 o 03:27
przychodzisz do mnie z siekierą, to znaczy że też nie jestem Ci obojętny ...