żurawie na polu koło domu![]()
żurawie na polu koło domu![]()
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Też widziałem żurawie dokładnie tydzień temu nad Wilanowem - zdziwiłem się.
W Rosji w Sankt Petersburgu, Jekatirenburgu, Nowosybirsku i wielu innych miastach Rosjanie protestują przeciw agresji wobec Ukrainy.
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Cóż... są jeszcze uczciwi Rosjanie. Rosja to nie tylko Putin i oligarchowie. Niestety tych uczciwych, świadomych i na tyle odważnych by protestować mimo groźby represji jest zbyt mało by Putina odsunąć od władzy. Zresztą nie tylko w Rosji tak jest.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
Tak prawdę mówiąc, to trochę ich szkoda.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Bardzo mnie ucieszył E-M1 mk II nabyty od Kolegi z Forum. Ile to nowych możliwości, funkcji i ciekawostek. Dodatkowa bateria już do mnie jedzieA szkła zyskały nowy oddech
![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
@koronax Jako totalny fotoamator to i tak zaszalałem mocnoA co do OM1 nie mówię nie, za kilka lat, kto wie
![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Pomijając oczywiście , że bardzo się cieszę , że dzięki OM , Olympus wiecznie żywy , to ucieszył mnie taki kolorowy drobiazg , co wylazł niespodziewanie z ziemi w kilku miejscach . Pewnie zmarnieje , bo to jeszcze nie pora , ale cieszył oko na środku burego trawnika ...