Mnie oczywiście mój wyjazd, ale także to, że udało mi się przestawić na tryb dzienny i wstaję wyspana o świcie.![]()
Udalo mi sie zalatwic zonie dodatkowa prace po godzinach.Bedzie na szkielka.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzisiejsza pogoda i zdjęcia w poszukiwaniu rozświetlonych drzewek owocowych z kwiatkami na tyle nisko, by dzieci mogły się w nich chować. No i spotkanie z moją ulubienicą, które oczywiści zaowocowało kilkoma albumowymi gniotami i masą śmiechu.
Cejrowski i jego pozbycie sie obywatelstwa (przynajmniej na wirtualnym papierze)![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Wiosna jest! Nareszcie! Przynajmniej na chwile!)
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
1. dodatkowy 1GB ramu w laptopie
2. że dziekan przedłużył mi karte egzaminacyjną do końca maja
3. że schudłem 12kg
4. że nie mam bb/ff w moim sprzęcie
5. bo od siedmiu miesięcy nie muszę pracować i przez następne siedem na pewno też nie będę musiał
6. bo mi wraca po długiej przerwie wena do focenia
7. bo ogólnie jest <czesio_voice>zajebiaszczo</czesio_voice>
ucieszylo mnie to, o czym pisalem w watku "co cie wkurzylo", tzn ten obiektyw, co to nie doszedl, to wlasnie doszedl...
ale teraz znowu musze isc napisac posta w watku 'co cie wkurzylo" bo kompletnie nie radze sobie z ostroscia na manualu...
ale jak sobie poradze to wroce do tego watku i napisze, ze mnie ucieszylo, ze sobie poradzilem....
a tak w ogole to na koniec roku zrobie balans wkurzylo/ucieszylo odnosnie tego obiektywu....
Czlonek najgorszego, najstraszniejszego, najokropniejszego, najwiekszego, najgrozniejszego, najpaskudniejszego, najbrzydszego, najdluzszego Forumowego TWA jakie mozesz sobie tylko wyobrazic !!!! A po godzinach: Spammer Spicell Kommando Foken Wulf Destrojer.Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
A mnie to że dziś rano forum chodzi :0 bo ostatnio róznie z tym bywa.
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Lenspena w prezencie dziś dostałem
Fajna rzecz.
1. wiosna wreszcie
2. mam nowego laptopa
3. moje pierworodne w wieku lat 6.5 po raz pierwszy wstało rano przede mną i wyszło samo bez przypominania z psem na spacer![]()
Sebastian_T