mnie wkurza pacjent z ebaya, bo juz drugi tydzien czekam na 50mm 1.4 OM...a mialo byc 2-3 dni.... normalnie rozszarpalbym.....pana.....![]()
mnie wkurza pacjent z ebaya, bo juz drugi tydzien czekam na 50mm 1.4 OM...a mialo byc 2-3 dni.... normalnie rozszarpalbym.....pana.....![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
mnie wkurza brak Zuiko 90-250 i 300mm.
Coraz bardziej....
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Wysłałem laptopa do serwisu Acera w Brnie 26 lutego , okazało się ,że nigdy tam niedotarł
Ktoś się nie bał i ......
a teraz wszyscy strugają głupa ,że to nie oni a tamci odpowiadają .
Aż chce się wyć ....
tattoo 4 life www.artline-tattoo.com , www.tattooart.pl
Wkurza mnie, że was wkurzają takie pierdoły![]()
Mnie "wkurzył" AF w E400, na imprezce zakładowej "walił" ludziom po oczach błyskiem ogarka, że paliłem sie ze wstydu.Czas wreszcie kupić FL-36
Wkurzyło mnie wczorajsze postępowanie jednego z forumowiczów w pewnej sprawie.
Może nie tyle wkurzyło co zaskoczyło, zdziwiło i zawiodło.
PS
Proszę tego nie komentować ani nie pytać o szczegóły.
Jest wątek to napisałem![]()
Ostatnio edytowane przez rocco ; 21.04.08 o 18:50
....że szefowa mówi że nie mam praw autorskich do zdjęć ide do rektor (profesor prawa) o!
Najbardziej mnie wkurkowało, że od poniedziałku zrobiła się pogoda bez chmurki, a sobota niedziela gdy byłem zwarty i gotowy do wyskoku w teren, lało i lało.
No i klient mnie wkurzył od poniedziałku, się dogadać nie można czasami po ludzku.
To ja też się poskarżę
Zamówiłem plecak foto (SS200 AW) dziś czekałem na telefon z FZ aby potwierdzić zamówienie i na jutro ustalić wysyłkę iii.... jak zwykle się nie doczekałem.
To pewnie przez nadmiar zamówień składanych przez weekend.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
rocco, skomentuję, bo uważam, że tak nie można. Albo mówisz wszystko, albo nic. A nie w ten sposób rzucasz cień podejrzeń na Rafała (nie wiem o co chodzi) i jeszcze piszesz, by nie pytać. Wrażenie, że Rafał postąpił źle pozostaje, a nikt nie będzie potem pamiętał, że być może nieuzasadnione (powtarzam, nie znam sprawy). Jeśli takie posty będą się tu pojawiały, to wyrzucę ten wątek na Wysypisko, bo w ten sposób tworzą się tylko kwasy na forum między sobą.
Pzdr