Chiński wirus czyni cuda, duchy starych forumowiczów powracają![]()
Chiński wirus czyni cuda, duchy starych forumowiczów powracają![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Duch powrócił już trochę wcześniej zwabiony zlotem![]()
Widziałem, ale bardziej mnie cieszy pozazlotowa aktywność ducha![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
ano jest - aktualizowałem i JEST OK!!!
Kurła - ile to nerw "kosztuje"![]()
Pozdrówka![]()
Gratuluję wytrwałości @witia
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Znalazłem dzisiaj w poczcie (Interia) mail hasłem "Zgrilluj reklamy" a poniżej przycisk "Zobacz jak".
Mam już serdecznie dość spamu z dopiskiem "dostarczone przez Interię" więc oczywiście zobaczyłem i stąd mój wkurw.
Przycisk przekierował mnie do strony która zażądała ode mnie danych, które już podałem przy zakładaniu konta. Podałem jednak i po naciśnięciu "Dalej" pokazał się napis:UWAGA!
Jeśli nie chcesz otrzymywać wiadomości reklamowych od INTERIA.PL skorzystaj z konta płatnego „Poczta bez reklam”. W przeciwnym wypadku cofnięcie zgody na otrzymywanie niezamówionych informacji handlowych, zgodnie z regulaminem kont pocztowych INTERIA.PL wymaga rozwiązania umowy o świadczenie usług udostępniania konta pocztowego - w takiej sytuacji wybierz opcję „Usuń konto”.
I jak tu się nie wkurzyć?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Na koncie xxxxxx.xxxxxxx@gmail.com nie mam żadnych problemów z spamem i reklamami bo ich nie ma. Nie wiem co prawda czy nie jest gdzieś ukryty "haczyk".
Na koncie wp.pl, o2.pl. itp. zawsze masa spamu i reklam. Jakbym miał wyławiać przykładowo nadesłane prace w popRAWce ( z pośród dziesiątek i setek reklam) byłaby załamka gdyby konto pocztowe było na takich portalach.
Ostatnio edytowane przez andtor2 ; 30.04.20 o 15:11
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Dobra rada, posłuchajcie starego informatyka
Można oczywiście założyć konto płatne i będzie bez reklam.
Można - jak ktoś stawia stronę internetową to wraz z domeną dostajesz komplet kont internetowych i pocztowych. Domena kosztuje różnie w zależności od dostawcy. Ja mam za 12 zł rocznie.
Można też mieć całkiem za darmo i bez reklam, -> instalujemy przeglądarkę Vivaldi (to taka ulepszona Opera) a w prezencie gratisowo konto e-mail bez reklam.
Konto będzie przykładowo wyglądało tak:
andtor2@vivaldi.net
hemuciątko@vivaldi.net
Pasuje ?![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bogdan, mi powiedzmy tak średnio pasuje. Czy raczej nie potrzebuję. Gwarantujesz, że na tym vivaldi.net za rok, dwa będzie bez reklam ?
Na konto pocztowe popRAWki, (gmail.com) przez prawie 4 lata naprawdę nie doświadczyłem reklam, spamu (chyba, że praca wysłana została potraktowana jako spam, a tak kilka razy się zdarzyło).
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Można oczywiście ale konto na Interii założyłem ponad 20 lat temu i wielu znajomych oraz instytucji, które kiedyś wymagały podania adresu, znają ten adres.
Dziś już nie jestem w stanie odtworzyć komu podawałem i kogo powiadomić o zmianie. Można to oczywiście olać ale może ktoś w ważnej sprawie nie będzie mógł się ze mną skontaktować?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA