Do naprawy mieliśmy zdjęcie szklanego negatywu.
Oto on, po zmianie na pozytyw i pomniejszony:
Mamy pięć prac, zaczynamy głosowanie.
Głosujemy tylko na jedną pracę, oto one:
1
2
3
4
5
Jest też paczka do pobrania stąd
Do naprawy mieliśmy zdjęcie szklanego negatywu.
Oto on, po zmianie na pozytyw i pomniejszony:
Mamy pięć prac, zaczynamy głosowanie.
Głosujemy tylko na jedną pracę, oto one:
1
2
3
4
5
Jest też paczka do pobrania stąd
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 10.02.18 o 14:45 Powód: Dołożyłem oryginalne zdjęcie
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zagłosowałem.
Koledzy pokazali wersje w kolorze i nie trudno odgadnąć, które zdjęcia są ich.
Swoje poznaję
Pozostały mi dwa zdjęcia, których autorów nie znam. Jeden otrzymał mój głos, bo też najbardziej mi się podoba.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Chyba przydałoby się też w wątku z głosowaniem, na początku, zdjęcie oryginalne w tej samej wielkości co prace. Może akurat w tej edycji zamienione tylko z negatywu na pozytyw.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
No nie wiem
Przy tej wielkości zdjęć i tak się nie da porównać na tej samej stronie. Ani z oryginałem, ani z innymi pracami.
Trzeba i tak otwierać każde zdjęcie na innej karcie, więc jedna karta więcej chyba nie zrobi różnicy?
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 9.02.18 o 13:48
Zamieszczone zdjęcie do poprawy jest już trochę po retuszu.
Oryginał tak wygląda.
Zagłosowałem na wersję dodająca moim zdaniem najwięcej cyfrowego naśladownictwa życia... Taki gust, a o gustach ponoć ma się nie dyskutować na forum...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Wątek otwarty!
Masz rację, już poprawiłem.
Pojawił się problem przy edycji posta- zniknęły zdjęcia. Dlatego zamknąłem wątek, żeby nie było, że głosujemy na niewidzialne zdjęcia.
Teraz już wszystko w porządku, zapraszam do dalszego głosowania
PS
Przy okazji- prowadzi, z miażdżącą przewagą, praca ... z największą ilością głosów. Jedna jeszcze nie znalazła uznania![]()