cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Potwierdzam.
Zainwestuj w dysk SSD i włóż do "starego" kompa. Na nim zainstaluj system i folder Lightroom a zdjęcia możesz trzymać na HDD. Jeżeli nie odczujesz wystarczającej poprawy to do kupionego już dysku SSD dokupisz całą resztę. Niczym nie ryzykujesz a możesz zaoszczędzić np. na dobry monitor, jeżeli jeszcze nie masz![]()
Czepiasz się Gorliczaninie. Oczywiście, że części się dobiera samemu wg potrzeb, kasy no i żeby to grało miedzy sobą.
Ja mam komputer już pewnie też tyle co nasz kolega. 4-ro rdzeniowy 8 ram. 64bit, jedyne co ostatnio zmieniłem to zasilacz i kartę graficzną na dużo nowszą.
Śmiga na razie dalej nieźle, Pliki po 1,5GB, Prace 3D, grafika na warstwach..... Działa....
Nie zmienia to faktu, że zmieniłbym jeszcze parę rzeczy w nim. Ale to tak jak z mym samochodem: jak się nie ma co się lubi , to się lubi co się ma...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Meltdown jest załatany.
Spectre dotyczy wszystkich w bardzo wąskim zakresie. I pewnie kolejne ryzeny i intele też będą na niego podatne.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Czyżby? http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...-meltdown.aspx - news z wczoraj.
No wynika, że nowe poprawki są.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Widział ktoś te nowe poprawki już? Bo ja jeszcze nie <: