Też pamiętam i łza w oku się kręci na ich wspomnienieFakt, donosów może mniej, ale głównie z tego powodu, że inwigilacja nam się przepięknie rozwinęła i donosy utraciły swoje znaczenie
![]()
Też pamiętam i łza w oku się kręci na ich wspomnienieFakt, donosów może mniej, ale głównie z tego powodu, że inwigilacja nam się przepięknie rozwinęła i donosy utraciły swoje znaczenie
![]()
Ostatnio edytowane przez fret ; 16.01.18 o 14:34
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Przekroczyliśmy 20 głosujących więc będzie przeciek. Sytuacja podobna jak wcześniej, praca na prowadzeniu utrzymuje dystans. Na drugiem miejscu 4 prace, na trzecim 2 prace. Bez głosu jeszcze są 3 prace.
Edit: aktualizacja - bez głosu już tylko 2 prace.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 16.01.18 o 15:46
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
To w zasadzie można kończyć, punkty rozdzielone...![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Żarty, żartami, ale serio rozpatruję skrócenie terminu głosowania do 3 dni (w tej edycji oczywiście termin pozostaje wcześniej ustalony).
Może w następnej edycji zrobimy 3 dni na głosowanie, jeśli jednak frekwencja głosujących nie przekroczy 20 osób, a lepiej 25 do 30, wówczas wrócimy do 5 dni na głosowanie. Co o tym sądzicie ?
![]()
5 na obróbkę, 3 na głosowanie i nie boimy się Jacka i jego pomysłów![]()
Jestem za trzema dniami. Strasznie się dłuży oczekiwanie na wynik![]()
Dłużenie się można przeżyć. Bardziej martwi mnie, że Jacek chce nam wyrwać z życiorysu pół roku. Cykl ośmiodniowy daje szansę na zrealizowanie naszych planów w pozostałe pół roku.
Na obróbkę nie będę zmieniał i zostanie 7 dni. Dobrze, aby jeden weekend był. Nie każdy ma czas w tygodniu. Z głosowaniem można spróbować tych 3 dni. Dobrze jakby jeszcze z kilku uczestników popRAWki się wypowiedziało w tym temacie.
5 to weekend + trzy dni dla nudzących się w pracy...![]()
Na razie zostajemy przy 7 dniach na obróbkę.
Nikt nikomu nic nie wyrwie. Najwyżej dwa konkursy będą się toczyć równolegle, o czym zresztą już pisałem:
Czekam jeszcze na wypowiedzi uczestników popRAWki co sądzą, aby na próbę skrócić w następnej edycji termin na głosowanie do 3 dni.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 16.01.18 o 18:39