A dzięki, będę musiał spróbować. Ale najpierw zainstalować, bo dotąd gimpa nie używałem![]()
E-3, HDL-4, ZD50, FL50R, + cała masa rzeczy które bardzo chciałbym mieć, a jeszcze nie mam...
albo healing brush, albo stempel tylko pracujący w trybie lighten z kryciem około 30-40%
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Fajnie zobaczyć wybór Twoich prac, są dopracowane w najmniejszym szczególe. Dobrze sie ogląda. Ryzykowny wybór, zdanie się wyłącznie na fotografię, szacunek za pokonanie przeciwności i dojście do miejsca, w którym jesteś.
Pytanie o lampy w studiu, jakich używasz (tzn. jaki rodzaj, moc, z jakimi nasadkami ewentualnie) i ile naraz? Czy tylko jedną? Jak ustawiasz?
P.S.
Rafał Czarny, zgłaszam się jako drugi na to, co zaproponowałeś - nikogo innego poza nami dwoma jeszcze nie zauważyłem - czyli jeszcze dwa miejsca wolneCiekawe co Willow na to
![]()
Ostatnio edytowane przez emc2 ; 22.04.08 o 21:48
dzięki emc2w tej chwili mam w studio 4lampy, 2x500Ws bowensa i 2xsunbox 250 i 350 Ws. Jeśli chodzi o modyfikatory to głównie softboxy, czasem beautydishe a czasem wszystko naraz
A ile naraz? czasem jedną czasem czterema, zależy jaki efekt chce uzyskać na zdjęciu
co do pomysłu Rafała, temat jest otwarty, trzeba tylko dograć szczegóły, no i znaleźć jeszcze 2 może 3 chętnych?![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Ja, ja!!
![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Szkoda, że daleko, ale i ja w końcu Cię nawiedzę
Zanim Weronisia urośnie![]()
wilow32, szacunek za całokształt a w szczególności za fotografie Weroniki
Ja zapisuję się jako czwarty, na pomysł Rafała![]()
Ja już od dawna się zapisujętylko realizacji nie mogę się doczekać
![]()
No to ja jeszcze jedno pytanie....
Co prywatnie fotografuje Willow, gdy nie ma w pobliżu kobiet, kiedy dość ma męki na "wybiegu" i golizny!? Czy poza pracą w wolnym czasie masz jakieś inne preferencje fotograficzne?
![]()
Zapraszam do komentowania moich zdjęć w galerii.
Taki tam wątek z moimi różnistymi zdjęciami, oraz ślubno plenerowe zmagania.
Poszukujesz ciekawych wtyczek do GIMPa zajrzyj koniecznie tutaj....