Dobrze zrozumiałeś - nie można. Ostrzyć na manualu i włączyć lampę, ostrzyć bez lampy i potem ją włączyć, zewnętrzna lampa, która rzuca wzorek
Dobrze zrozumiałeś - nie można. Ostrzyć na manualu i włączyć lampę, ostrzyć bez lampy i potem ją włączyć, zewnętrzna lampa, która rzuca wzorek
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Albo ja mam inne body albo w moim E-400 spawarkę wyłączyłem w chwilę po zakupie...W każdym body E-systemu można to wyłączyć z tego co mi wiadomo.
Skoro nie potrzeba Ci ISO większego od 400 (w końcu od trudniejszych sytuacji masz E-3), to bierz E-400 ze względu na matrycę i cenę, a nie E-410. Po co przepłacać? Za różnicę może zakupisz sobie fajniacki pokrowiec w stylu retro(choć nie wiem, ile kosztuje)
Pzdr
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Pozostaje jeszcze kwestia LV. Do streetu chyba by się przydał. Mi w E330, ale na odchylanym LCD się przydaje.
Przenoszę.
Ostatnio edytowane przez suchar ; 21.04.08 o 18:14 Powód: Automatyczne scalenie postów
Byłem sobie dzisiaj w MM w Kielcach.
Leżą tam u nich 2 sztuki E-400 z podwójnym kitem za około 2800
Gdy zacząłem sobie z Panem pertraktowac byl skłonny sprzedac mi calość za 1900 złotych.
No tak ale po co mi te dwa kitySprzedam to potem? Opłaci się?
Jak ?? - powiedz proszę![]()
Żebyśmy dobrze się zrozumieli - wyłączyć autopodnoszenie lampy można - no problem. Natomiast nie ma możliwości wyłączenia wspomagania autofokusa jak to jest w E-510.
Czyli - jeśli lampa jest podniesiona i jest ciemno, to spawarka będzie błyskać nie ma zmiłuj.
Od czasu jak kupiłem Metza-58, który rzuca czerwony wzorek i wspomaga autofukus, to tej z body już nie używam.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bodzip - no pewno, że w E400 wspomagania za kapitalistyczne Chiny nie wyłączysz, nie ma takiej opcji. Oczywiscie lampe mozna dac w połozenie off, ale przeciez to nie jest wyłaczenie spawarki.
Na allegro E-400 + 1 Kit
http://allegro.pl/item350843073_olym...ty_w_15_m.html
Witam
Osobiście, biorąc pod uwagę listę rzekomych poprawek w stosunku do E-410, poczekałbym na E-420. Cena na cyfrowe.pl wydaje się być całkiem przyzwoita.
Pozdrawiam
Też byłem zdziwony.
Powiedziałem Panu, że w necie można kupić za 1700, poszedł dokądś i wrócił z taką propozycją.
Powiedział, ze to tylko dlatego, że ten model już nie jest produkowany i nie schodzi.
Często tam bywam i wiem, że nie są skłonni do ustępstw gdy towar się sprzedaje![]()