|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jasne że mam, całe mnóstwo zdjęć. Jutro popatrzę co wychodzi jak pstryknę.
Kurcze, gdzie moje kilometry taśmy Fortepan ??![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Można wrzucać ?
Wielu nie zdaje sobie sprawy że niezależnie od modelu aparatu ich zdjęcia będą wyglądały tak samo
Owszem, można ale należy pamiętać o podaniu swojego nicka w tytule posta (Reg, pkt 4h)
Jedno zdjęcie już jest ale niestety bez nicka. Nie mogę rozpocząć bez nicka
edit
Okazuje się, że nie wszystko w regulaminie jest dla wszystkich zrozumiałe. Proszę o zadawanie pytań w tym wątku aby wszyscy zainteresowani mogli się zapoznać z wątpliwościami innych.
Być może w ten sposób uda się doprowadzić do tego, aby nie było żadnych niejasności w regulaminie.
PS
Zanotowałem już falstart w zabawie- otrzymałem zdjęcie w formacie jpg o wymiarach 504 x 768 px i rozdzielczości 72 dpi. Trudno mówić w tym wypadku o sensownej naprawie.
W regulaminie, pkt 4 b, są opisane wymogi odnośnie przysyłanego skanu zdjęcia, które ma być naprawiane.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 7.12.17 o 14:10
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Nie chodzi mi o wielkość oryginalnego zdjęcia ale o parametry jego skanu bo ten jest poddawany naprawie.Jest zapisane w regulaminieCzy to nie wystarcza?Pkt4 a. zdjęcia (skany) może przysyłać każdy forumowicz na adres: retronaprawa@gmail.com. W treści może podać szczególne wymagania co do naprawy.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 7.12.17 o 15:28