Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czyli nie masz możliwości edycji ankiety jak ja.
Ktoś musiał "grzebać" w wątku, że go teraz nie ma. Mi kiedyś 2 wątki zaginęły (niestety bezpowrotnie) z wynikami głosowania w popRAWce, po próbie dodania ich (nie przeze mnie) na stronę główną.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 21.05.18 o 19:44
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dobrze, że dało radę przywrócićJest widoczny.
Moje tam kiedyś dwa wątki zaginęły bezpowrotnie, ale akurat ja przy nich nie grzebałem. Dawno i "nieprawda"![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|