G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Gadacie o konkurencyjnym konkursie, a trzecia fala plotek przechodzi nam koło nosa. Brać się do roboty!![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Mam nadzieję, że na moją.![]()
Co do plamy na czole modelki, temat trudny do opanowania.
Jeśli panie swą elewację pomażą jakimiś smarami na bazie towotu, to świecą się jak supernowa w ostatniej chwili swej egzystencji.
A tego żaden program nie jest w stanie skorygować.![]()
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
A czy ten ktoś wykupił licencję na wykorzystanie naszego pomysłu ???
Proponuję : prokurator, sąd, odszkodowanie wg. prawa anglosaskiego (większą kasę dostaniemy ).![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Nie spodziewałem się, że w "tej sprawie" będę musiał donosić po raz trzeci. Zrobię to z nieukrywaną przyjemnością
Więc dalej 3 prace z przodu, ale zrobiły się między nimi nieco większe różnice. Praca na czwartym miejscu troszkę zmniejszyła dystans do prowadzącej trójki. Trochę za nią cztery prace z bardzo zbliżonym dorobkiem punktowym. W dalszym ciągu 3 prace bez głosu.
Z chęcią wykorzystałbym pomysł z tamtego konkursu o przyznawaniu nagród, może zgłosi się jakiś sponsor
![]()
szybciej piszę niż czytam...![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Bo nie każdy zauważył - zależy to w dużym stopniu od monitora.
U mnie plama jest mocno widoczna tylko na trzech zdjęciach...
Ależ to jest bardzo proste - frequency separation i na niskiej warstwie pędzel korygujący, albo inny...
Którą wysłałeś? Ja dopiero kończę modelkę molestować - blondynkę z dużym dekoltem![]()