używa ktoś G9 w połaczeniu z 100-300 panasa ? interesuje mnie AF do ptaszorów takiego zestawu , bo GX7+100-300 zaczyna mnie już ......., a dokładnie jego jazdy po całym zakresie podczas ostrzenia![]()
używa ktoś G9 w połaczeniu z 100-300 panasa ? interesuje mnie AF do ptaszorów takiego zestawu , bo GX7+100-300 zaczyna mnie już ......., a dokładnie jego jazdy po całym zakresie podczas ostrzenia![]()
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły
Które 100-300 sprawia Ci problemy?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
v1, nie widze sensu wymiany na v2, mocno sie zastanawiam nad wymiana na 100-400, albo zmiana puszki na..... i tutaj wlasnie jest zagadka ? g9/em1v2 z drugiej strony juz nie chce miec "duzego" body, bylem tez wkrecony na a7v2 +70-200 ale mi przeszlo po tescie takiego zestawu - waga to chyba 100 kg ?![]()
Ostatnio edytowane przez viruuss ; 3.05.18 o 10:30
Nowy ma inny ad stąd pytanie i wersję.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
po przesiadce z GX7 na g9 nie mogłem uwierzyć, że może być tak szybki AF i na dodatek tak szybkostrzelny
ogólnie puszka jest duża ale bez przesady, guziki to poezja, wizjer to rewelacja, dzisiaj byłem pierwszy raz w terenie nie zważając na kiepską pogodę, czekam na druge aku, będę testował z gripem![]()
Mój kończy dokładnie rok. Przez ten czas brak problemów poza delikatnie spuchniętą gumą na gripie. Panasonic też ma ten problem. Wyszedł w Tajlandii, gdzie ciągle miałem go w spoconej łapie.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
G9
Paru luda ma ten aparat.
Na początku było nawet ok, ale teraz wychodzi zbyt czuły spust migawki. Można to jakość obejść ? Praktycznie nie ma półspustu.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||