Oculus...NIESAMOWITYManhattan nocą oklepany ale jak zawsze robi wrażenie...co w nim jest takiego ??
Oculus...NIESAMOWITYManhattan nocą oklepany ale jak zawsze robi wrażenie...co w nim jest takiego ??
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Świetne foty. Brawo.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Hm...
Patrzę na 20. myślę sobie "ot, kolejny przykład nowoczesnej, udziwnionej architektury".
Patrzę na 21. i.... po prostu WOW!
Niesamowite!
A Manhattan czy w kolorze czy B&W zawsze robi wrażenie i nawet nie zastanawiam się, dlaczego.
Genialne zdjęcia, jak zawsze!![]()
Lisiajamko, jestem pod wrażeniem. Świetne zdjęcia, dodatkowy plus za to, że za jaki temat się nie chwycisz, to pokazujesz go jakoś inaczej, po swojemu i zawsze bardzo fajnie. Nie myślałem, że po milionie obejrzanych filmów i kilku milionach obejrzanych zdjęć będzie mi się chciało jeszcze NY oglądać, a jednak się chce![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
22 mnie urzekło najbardziej choć pozostałe też fajne.
Bardzo, bardzo dziękuję
Amatorzy hot dogów
24.
25.
26.
Celnie wypatrujesz to co typowo "amerykańskie". Szkoda, że wiele z tych "zwyczajów " trafia na nasz grunt.
Kobietka na tym skuterku taka sobie,ale skuterek mi się podoba, miałbym czym na parking podjechać.
![]()
Ciekawe, czy wrzuciłeś dolca Trampkowi na ten jego Mexican Wall .![]()
Dzięki za wycieczkę po NY.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.