Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: iGoogle i OlympusClub

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria

iGoogle i OlympusClub

Utworzyłam wtyczkę dla użytkowników iGoogle, dzięki której można szybko ze strony domowej iGoogle dostać się na stronę forum, galerię lub portal OlympusClubu
    Będzie dostępna w katalogu gadżetów Googla za 10 dni, ale póki co mogę ją wysłać mailem do zainteresowanych. Mam nadzieję, że się przyda. Jakby ktoś chciał skorzystać, proszę podać swój adres na priv. Poniżej jest screen z iGoogle z użyciem tego gadżetu

PS Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone użycie loga klubu.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	gadzet.jpg
Wyświetleń:	183
Rozmiar:	55,0 KB
ID:	3786  
    Ostatnio edytowane przez Ania_ ; 13.04.08 o 11:56
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

Awatar matix21
    Mieszka w
    Annopol
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ja także stworzyłem na własny użytek gadżet związany z forum Nie wymaga on do stworzenia wiele pracy, ale jeśli komuś nie chce się tego robić, z przyjemnością go wyślę
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	oly_rss.JPG
Wyświetleń:	191
Rozmiar:	22,9 KB
ID:	3787  
    "trochę człowieka i technika się gubi"

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów