Pytanie do forumowiczów.
Czy ktoś z Warszawy jest w stanie wypożyczyć lampkę do testów, ew. jest możliwość podpięcia jej pod własne body?
pzdr
Pytanie do forumowiczów.
Czy ktoś z Warszawy jest w stanie wypożyczyć lampkę do testów, ew. jest możliwość podpięcia jej pod własne body?
pzdr
Podepnę sięczy ktoś już bawił się i60. Czy jest warta zamiana i40 na i60 (myślę w przyszłości na Air 1 i drugiej i60) ?
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Jaka jest jakość lamp Nissin w porównaniu do Olympusa?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja wolę Nissina od FL-600 takie 2x i40 to taniej niż jedna FL-600ra za jedną FL-900 można kupić 2x i60 + wyzwalacz TTL Nissin Air 1 - jeśli chodzi zaś o gładkość plastiku to nie czuje różnicy
- a co dwie lampy to nie jedna ;-0. Innym zaletami Nissina jest dużo prostsze sterowanie.
OM-D E-M5 (Black) + parę stałek
Słyszałem, że w i40 po jakimś czasie ścierają się napisy na pokrętłach. Nie mam, nie widziałem na własne oczy, ale ktoś gdzieś na to narzekał.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Niedługo ma wyjść Air10 i przymierzam sie do zakupu razem z dwoma lampami i60. Ścierające się napisy może nie sa problemem same w sobie ale trochę stawia to pod znakiem zapytania ogólna jakość wykonania.
Mam N i40 od ponad dwóch lat, często używane i nic się z nią nie dzieje, wykonanie dobre, jestem zadowolony.
Karol + Olek + kilka szkiełek
Air10s opóźniony, bedzie dopiero w październiku
Bardzo nie polecam lampy i 40 ,niepwnw mocowanie do sanek powoduje często zbyt silny lub zbyt słaby a czasem brak błysku