Mialem dziwny przypadek, niestety przy właczonym aparacie podłączylem go do portu USB, wie ktoś co mogło sie zepsuć ???? Albo gdzie go naprawiac ????
Mialem dziwny przypadek, niestety przy właczonym aparacie podłączylem go do portu USB, wie ktoś co mogło sie zepsuć ???? Albo gdzie go naprawiac ????
Ernest 55
Ale jakie sš objawy? Komputer go nie widzi czy aparat całkiem przestał działać?
pewnie komp sie zrestartowal przy wkladaniu wtyczki du USB... normalka (latwo zewrzec cosik)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Dziwne. Usb zostalo zaprojektowane, aby mozna bylo podlaczac urzadzenia przy zalaczonym kompie.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Często podłączałem i podłączam nadal włączony aparat i nigdy nic się nie stało. Może wystąpić efekt zawieszenia się apartu cio mi się przytrafiło chyba raz, pomogło wyjęcie baterii.
Ja tak samo... Bardzo czesto podlaczalem aparat wlaczony pod USB i nigdy sie nic nie przytrafilo jedynie chyba z raz czy dwa mi sie zawiesil i pomoglo jak koledze Infomarkowi wyjecie baterii.....
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek