Ja bym nawet napisał, że udane, ale pod warunkiem, że kierowca by nie siedział na fotelu pasażera i był widocznyBez kierowcy to tylko jakaś wirtualna taksówka w nierealnym świecie.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Wydaje mi się, że cały poruszający się obiekt powinien być ostry, a tylko tło rozmazane.
Na żadnym zdjęci mi się to nie udało. Albo dupeczka albo przód niestety nieostre.
Może samo naciśnięcie migawki w trakcie podążania aparatem za obiektem powoduje jakieś dodatkowe zakłócenia.
A z tym kierowcą to racja
Powinienem łapać auta jadące w drugą stronę![]()
Nie zawsze jest taka możliwość. Moim (bardzo subiektywnym) zdaniem, ostry musi być najważniejszy element zdjęcia.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Tak, trzeba naciskać delikatnie/płynnie i kontynuować ruch aparatu jeszcze chwilę po naciśnięciu.
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
W UK mniejszości mają swoje busy, a u nas ciągle ciemnogród...![]()
Dawno nic się nie działo. Kilka fotek z Energylandii. Wyprawa z dzieciakami.
Niestety w długi weekend. Ludzi mnóstwo ....
21.
22.
23. Tej atrakcji nie polecam![]()
Poszedłem na to bo ludzie nie krzyczeli tak jak na rollercoaster'ach.
Teraz już wiem dlaczego .... Tam się nie da krzyczeć....
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
24.
25.
![]()