Kiedyś mówiłem, że nie znoszę. Po czasie utrzymywałem, że o ile samo nagrywanie mi nie przeszkadza to proces edycji przyprawia mnie o odruchy wymiotne... teraz z coraz to większą chęcią siadam przed Premiere. Trudne miłości początki, zdjęć dla filmów nie porzucę ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować. Pierwszy poważny klip landszaftowy, nagrany koło domu w dolinie Brdy w Tryszczynie (kilka kilometrów przed Bydgoszczą) Nagrane DJI Mavic PRO Edycja Premiere Elements
Pozdrawiam Zapraszam na Instagrama
ładnie,
... Mój pierwszy wątek, ze szlaków i nie tylko... ...Mój drugi wątek "Makro"... ...Szkocja (po prostu)... Uczestnik I Rejsu Pod Banderą Olympusa moja strona: http://fotobia.rozbark.net.pl
jak miło obejrzeć miejsca gdzie po lasach ganiałem, w wodzie pluskałem, moje młodzieńcze czasy, echhh kadry bardzo się podobają.
Karol + Olek + kilka szkiełek
Ostatnio dużo się tam zmienia, między innymi dlatego warto to uwiecznić.
Z dużą przyjemnością obejrzałem. Może na spływ się kiedyś wybiorę
mój wątek
Jeśli masz czas to polecam płynąć od Swornychgaci. W górnym biegu Brda jest jeszcze ładniejsza.
Kolejny filmik. Inne miejsce i odmienna tematyka: Pozdrawiam
Świeża produkcja. W użyciu: DJI Mavic Pro Xiaomi Yi (pierwsza wersja) Oly OMD EM-5 + 12-50mm Miejscówka: Wyspy Kanaryjskie -> La Palma -> Los Campanarios de Jedey
Bardzo fajnie wychodzą Ci te filmiki
Dzięki, fajne to ale pochłania duuużo czasu. Kolejny filmik krajobrazowy. Po ukończeniu widzę, że do tak banalnych tematów przykładać trzeba się znacznie więcej. Z pozoru od ciekawych ujęć się roi, a w rezultacie mało w tym urozmaicenia i mimo różnorodnych kadrów nie zatrzymuje uwagi na długo. Ot nauczka. Time-Lapse: EM-5 Dron: Mavic Pro
Zasady na forum