Przecież jak ktoś jest chętny na prowadzenie to po prostu niech się zgłosi do @Saboor
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nie przypominam sobie takiego stwierdzenia, ale oczywiście mogłem przeoczyć. Zakładając wątek Moje foto zrobione dziś pisałem w pierwszym poście:
Moim zamierzeniem było jakby uzupełnienie Ditla/Witla o dni powszednie, a nie konkurencja czy zastępstwo
Tylko czy Saboor zrezygnował definitywnie z prowadzenia WITL-a, czy to jakaś dłuższa przerwa ? Od tego trzeba by zacząć ...
Ostatnio edytowane przez And.N ; 11.11.17 o 20:07
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Brakuje narzędzia do umieszczania fot w poście(galeryjki per post) dla wszystkich, ale jak ktoś ma pomysł - zapraszam, pogadamy.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, Witl (w tej formie co był) zawieszony z przyczyn technicznych ?
Dokładnie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
A jak by tak odpalić DITL, bez galeryjek. Tak fotka-post? Tylko pierwszy post "ditlowy-wywoławczy". Co Wy na takie dictum?
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
To jedno, a drugie to:
Wisi OR -> potrzebny prowadzący
DITL-> też się przyda ktoś chętny do ciągnięcia imprezy.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
O to to...