Czy mógłby ktoś zrobić jakieś zdjęcie,następnie bez poruszania z zoomem x1 x2 ...,ww.Olympusem?
Czy znacie może jakiegoś sprawdzonego tipa z Krakowa który sprzedaje ten aparat?
Czy mógłby ktoś zrobić jakieś zdjęcie,następnie bez poruszania z zoomem x1 x2 ...,ww.Olympusem?
Czy znacie może jakiegoś sprawdzonego tipa z Krakowa który sprzedaje ten aparat?
Jak wygląda porównanie jakości zdjęć C4000 i C740?
Jeszcze raz porszę o zdjęcia które pokazałyby jakie efekty daje zoom(czyli zdjęcie z zoomem i bez niego).Najlepiej z dwoch ww. aparatów.
Dzięki.
Zoom robi wrażenie ale pierwsze dwa zdjęcia są troche "za czerwone",pewnie masz od niedawna aparat.
Masz może instrukcje obsługi po polsku w jakimś pliku,chciałbym sobie ją poczytać wcześniej?
Może ktoś ma instrukcje do C4000?
Ja też poszukuje instrukcji do C 4000 po polsku oczywiście
kapec20@wp.pl![]()
i o to chodzi
Czy można gdzieś pobrać filmiki z C4000?
Ja mam Olimpka C4000 i natrzaskałem nim już od pyty fotek...
Jak chcesz jakieś przykładowe zdjęcia zrobione tym aparacikiem do daj znać...
Instrukcję po polsku też mam z tym że w formie książkowej - jeśli było by na nią DUŻE zapotrzebowanie to mógłbym ją ewentualnie zeskanować a admin umieścił by ją gdzieś na stronie do ściągnięcia...
ja mam instrukcję do c-4000 i gg 1101925![]()
Zoom to nie tylko zblizenia, czsami to zupelnie inna kompozycja zdjecia uzyskana przy pomocy odpowiedniej glebii ostrosci. Zobacz przyklad:
http://www.forum.olympus.hat.pl/view...t=296&start=75
Pozdrowienia.
Jeszcze jeden przyklad stary jak fotografia: zdjecie ksiezyca. Wczoraj zorientowalem sie, ze poprzedniej nocy ( z 13-na 14-go) byla pelnia. Bylo juz kolo polnocy, wiec ksiezyc byl stosunkowo wysoko nad horyzontem (mniej spektakularne powiekszenie). Jedyna obrobka, to obciete brzegi zdjecia.